BMW v D" a ve slušným stavu za tyhle peníze nekoupíš (to jsou motory před s mrtí často za tuhle prize)...Když BMW v D" chce to mít tak 200tisíc a výše, nekoupit střep žádnej...(taky jsem na ně koukal). Já sem zvolil Fabinu a až na tvrdší podvozek jsem spokojenej...Jezdím běžně za 5,5l tak a to se neloudám nějak...A když někam pospíchám po okrsce a i řadím teda častěji, ale převážně jedu teda na 5tku-6ku ..100-120,tak to jedu furt okolo 6-7l max....Ta 6ka je tam super. Najedu toho hodně, takže spokojenost. Ale mám to v plánu vyměnit za Octu 2RS Tdi...Je to větší, měkčí, svižný, pořád super spotřeba a výbava a pořád to reprezentuje to, že tíhnu ke sport.autům (to je úděl RS Škodovek hlavní, ne sport.jízda) a co je další přidanou hodnotou u RS Š", že si držej cenu...Bohužel se z těchto důvodů teda taky hodně kradou (mám to komplet pojištěné). Chtěl jsem daily do 150tis.kč a fakt nevím co jiného koupit, co by nežralo, jelo slušně a mělo takovou výbavu, drželo si cenu...Není toho moc na výběr v té cenové relaci.
..Mám rád Baworáky, ale líbí se mi až poslední 3jková řada od 06 nahoru...ale to co bych chtěl, stojí nad 300tis lehce zatím...A já v životě víc jak 300tis.za auto nedám, pořád je to investice jen do plechu pro mě, to se radši pojedu opálit do Thajska.....Ale počkám si tak rok ještě a možná, že ho nasaju... Přeci jen to má ten správnej pohon a daily nemusí být pokaždý nudný auto...
Jinak tu Fabku okolo 125tis.kč to bude těžší hledání, ale když se smíříš s tím, že to nebude vyloženě vonavka tak se asi dá...Pokud nenajedeš 20tis.km a výše ročně (aby se to fakt nějak vyplatilo), tak se dá koupit i Civic 7g ve sportpacketu...to má otec, taky dobrý auto...Akorát to nemá takovou výbavu a takovou pružnost"(ta 1.6 prostě nejede ........a ty 2.0 jsou dražší..).
Mimo mísu: Líbila by se mě ještě na daily ta posled.Impreza v D" 4x4...podle mě super auto ! (kort v zimě, na sněhu... svezeš se s tím , když na to přijde jako s Sti, Evem přitom za směšný náklady). A kdyby ještě měla odpojitelnej přední pohon...tak to může bejt celkově sem tam sranda a přitom tě to odveze za pár Kč...Mělo by bejt víc těhlech aut. Diesel má určitě smysl v téhle době a hlavně díky pružnosti se s tím ve městě jezdí prostě perfektně a za málo..(na Jižní spojce, když pospíchám ... to je kočka myš:-)...Ale dlouho jsem si zvykal, než jsem se naučil řadit ve 3tis.................
...
Fandím autům v dieselu, když to má šikovnej sporpacket, když jsou nějakým způsobem dotažený...Octa RS Tdi, Fabie RS, 120d v Mpacketu, nebo třeba ta Reza...Ty auta dávaj velkej smysl si myslím a pořád se odlišuješ trošku taky...