Měl jsem 12 aut co jsem s přítelkyní, jsme nedávno počítali...
Mám kámíky co maj pořád jedno a to samé, svým způsobem to obdivuju. Ale posledních 7let to byl fakt rozmar, měl jsem snad všechny správný hothatche...a jak píšeš, i dík tomu, že jsem dobře nakoupil jsem i dobře prodal a mohl sem koupit něco jiného třeba. A nikdy jsem se nemusel za auto který prodávám stydět, nikdy jsem nic nezamlčel a prodal dobře. Teda...na tom posledním , Miatě jsem prodělal přes 10tisíc to je pravda, ale nemrzí mě to:-) Nebylo to auto za statisíce...Jinak co ted mám na daily Fabku RS, k tý jsem taky přišel dobře...Tak, že ji i letos prodám dobře a za stejný peníze určitě:-D...Nejde o to jen vydělat, mám auta rád, ale vždycky jsem si taky dobře uvědomoval, že je to blbá investice...a dle toho ke koupi přistupuju.
Problém je u mě taky trošku v tom, že si na auto strašně rychle zvykám...I proto jsem to točil za posled.leta, ale taky mám dnes i díky teda dalším zkušenostem jasnou představu co od auta chci a jaký by mohlo, mohli v mojí garage zůstat už. Jak jsem psal ideálně bych chtěl rwd plus fwd. Když si vezmu kolik ted utopil kamarid peněz do EVA....za to bych měl NC plus udělaný CTRo...a to se ještě pořádně nesvez ani. Zábava nesmí stát majlant. Víc nebudu psát, at neštvu admina, jsem ot sorry.