Nová generace ND...?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Nová generace ND...?

Příspěvekod kousmen » 19 led 2012, 16:26

Spíš než se snahou neprodělat to vypadá, že auta kupuješ se snahou vydělat. :D Nic proti tomu nemám, jenom jsem už pochopil proč to tak střídáš. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod willy2.0 » 19 led 2012, 16:37

Měl jsem 12 aut co jsem s přítelkyní, jsme nedávno počítali...:-) Mám kámíky co maj pořád jedno a to samé, svým způsobem to obdivuju. Ale posledních 7let to byl fakt rozmar, měl jsem snad všechny správný hothatche...a jak píšeš, i dík tomu, že jsem dobře nakoupil jsem i dobře prodal a mohl sem koupit něco jiného třeba. A nikdy jsem se nemusel za auto který prodávám stydět, nikdy jsem nic nezamlčel a prodal dobře. Teda...na tom posledním , Miatě jsem prodělal přes 10tisíc to je pravda, ale nemrzí mě to:-) Nebylo to auto za statisíce...Jinak co ted mám na daily Fabku RS, k tý jsem taky přišel dobře...Tak, že ji i letos prodám dobře a za stejný peníze určitě:-D...Nejde o to jen vydělat, mám auta rád, ale vždycky jsem si taky dobře uvědomoval, že je to blbá investice...a dle toho ke koupi přistupuju.
Problém je u mě taky trošku v tom, že si na auto strašně rychle zvykám...I proto jsem to točil za posled.leta, ale taky mám dnes i díky teda dalším zkušenostem jasnou představu co od auta chci a jaký by mohlo, mohli v mojí garage zůstat už. Jak jsem psal ideálně bych chtěl rwd plus fwd. Když si vezmu kolik ted utopil kamarid peněz do EVA....za to bych měl NC plus udělaný CTRo...a to se ještě pořádně nesvez ani. Zábava nesmí stát majlant. Víc nebudu psát, at neštvu admina, jsem ot sorry.
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod ADix » 01 úno 2012, 21:32

...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Zed » 01 úno 2012, 21:47

:shock: :shock: to jsou zvraty, prvně maloobjemový oturbenec, teď wankel ... kéž by
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod Pavel260 » 01 úno 2012, 21:59

no tomu ale moc neverim :) kor kdyz to delaj zaroven s RX... kdyby RX zrusili tak mozna ale pokud s modelem RX pocitaji dal tak pochybuji o tom ze budou mit dva rotacni modely :)
ale ano, kez by :D koupil bych si ji az ji bude 10 :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Tomik » 01 úno 2012, 22:02

To bude nějaká kachna.
Ještě mohli napsat, že nová generace nebude cabrio a je jasno :D
´92 NA, No ESP, No ASR, No ABS -> fun as Fu*k
Tomik

Příspěvekod PavelS » 01 úno 2012, 22:07

To je jasný že to je kachna... :))
PavelS

Příspěvekod kaja_maja » 01 úno 2012, 23:38

Pavel260 píše:kor kdyz to delaj zaroven s RX... kdyby RX zrusili tak mozna ale pokud s modelem RX pocitaji dal tak pochybuji o tom ze budou mit dva rotacni modely :)

vždyť RX už se nedělá, ne? skončili s výrobou minulej rok.. říkali, že vývoj Wankelu půjde dál, ale RX už nedělaj.. nebo je něco, o čem nevím...?

EDIT: článek z 22.dubna http://www.autoblog.com/2011/08/22/mazda-stops-rx-8-production/
Pug 206FL 1.1 :roll:
Ve fázi hledání NA x NBFL..
kaja_maja

Příspěvekod riderhenry » 02 úno 2012, 00:23

Tak nastupce RX-8 (nebo mozna spis RX-7) nedelaji asi prave kvuli tomu, ze nejsou porad spokojeni s motorem a je otazka, jak dlouho to potrva - jestli vubec nekdy spokojeni budou... Ne ze bych tomu kdo vi jak rozumnel, ale hadal bych, ze nebude uplne lehke splnit emisni limity s motorem, ktery si rad pricucne oleje, nemluve o spotrebe...

A jelikoz byla MX-5 ND opet odlozena, tak uz si ani netroufam hadat, co nas vlastne ceka. :)

EDIT: Tak ten clanek je kachna uz jen proto, ze v roce 2013 by mel prijit druhy facelift NC, takze asi tezko by prisel i novy model :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Winie » 02 úno 2012, 00:28

to uz spis verim tomu ze ND bude hybrid, nez ze bude mit wankel ;) nicmene ten design nevypada spatne
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...