Je fakt, že je občas potřebuju, ale to je tak desetkrát do roka, čili se bez toho obejdu - dokonce už i na Pražskej poloobchvat kterej zpoplatnili sem se naučil nejezdit a beru to radši centrem ....
Nezdá se vám na tom něco špatně?Mě jo, ale je to tak
Nebýt vánoční dotace 750 kaček, tak bych si jí za tyhle prachy též nekoupil.. Až budou dálnice a silnice jak např. v Holandsku, tak problém s placením této přemrštěné sumy nebudu mít. A to ti šmejdi chtěj zavést do každýho auta pixlu na mýtné, to bude teprv průser
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
George píše:to jsem zvědavej, jestli se někde projeví to, kolik už letos správa silnic ušetřila na posypu řekl bych, že maximálně tak v prémiích správní rady
I po takové zimě jsou schopni prohlásit, že náklady na posyp byly nečekaně velké..známe ne? Ale dobrej point
Nejvíc mě dokáže nasrat, že je hodně silnic po zimě s dírama jak po granátu, nic se s nima neděje celej rok a na podzim začnou narychlo opravovat nesmyslně vozovky co jsou ok, aby náhodou nepřišli o dotace z té organizace co si hraje na čtvrtou říši..
charged "beauty" charged beast Miata simply begs to be driven hard!
No ono to je spíš o tom, ze tady v čr je systém dotací naprosto debilne nastavený a to schvalování dotace je často na hodně dlouho a k tomu se ještě přidal fakt ze to tu nikdo pořádne neumí.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
no nevim jak u vas na morave, ale u nas ve meste se hojne vyuzivaj. mame novou babickarnu, zimni stadion, geotermalni teplarnu, park, par cyklostezek a bude tu i novy autobusovy nadrazi takze kdyz se to umi, tak to jde a ma to svuj smysl.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu