George píše:pokud si pamatuju tak autokonexion:)
Pan Černý píše:Pár lidí tu o to projevilo zájem, tak bych vám tedy chtěl představit svoji MX5. Je to 1.6 ročník 95. Koupil jsem ji asi před dvěma lety v né moc dobrém stavu, takže přes zimu se trochu upravovala. Začalo se generálkou motoru a kompletní repasí náprav. Na kastli se navařili širší blatníky a do nich putovali XXR 002 16/8 ET 0. Auto dostalo ještě nové lehké víko kufru (které se mimochodem zkroutilo jak blázen, takže půjde do....) a lízátko pod přední nárazník. Udělal se celolak, což na fotkách asi není moc dobře vidět, ale je to černá s rudým zrnem, takže na slunci je vcelku efektní. Dál tam jsou laděný a omotaný svody a koplet výfuk od Racelandu. Katík chybí Brzdy jsou standart jen jsem vyměnil kotouče a nové brzdové desticky Ferodo DS. Dvě léta jsem odjel na podvozku raceland a těd jsem si udělal radost kompletně stavitelným Bilsteinem B16. Světla jsou vepředu čirý kouřový z golfa a doplněný o xenony, blinkry jsou taktéž kouřový a nově jsem ještě origo zadní světla nastříkal transparentním lakem do černý barvy (což na fotkách jestě není). Střecha byla jediná dobrá, takže jsem ji nechal. Za sedačkama mám rám Hard dog extreme. V interiéru je pár drobností jako nový volant, hlavice řadicí páky atd. Tuhle zimu bych chtěl řešit ještě čalounění a dál do budoucna zástavbu kompresoru. Což bude asi tak vše k mojí krásce
KaCzaba píše:z jednicky z dvojky.prumery jsou stejny.dopasovavaji se na oba dva modely...hlavne ty ciry autopal...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků