Group buy z Flyin' miata?

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Group buy z Flyin' miata?

Příspěvekod kousmen » 07 led 2012, 15:02

No já jsem na to taky zvědavej. V létě vyjedu s tolika změnama, že to určitě bude dost znát, ale těžko poznám za co budu vděčnej těm výztuhám, když to tam napráskám všechno na jednou. Zatím jsem ale četl jedině pozitivní reference kdy psali, že je to nečekaně razantní změna, tak jsem sám zvědavej...
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Zed » 07 led 2012, 15:31

Já právě četl i špatnou referenci, něco ve smyslu, že díky tomu jak výztuhy každej vychvaluje, tak čekal víc a byl zklamanej. Rám pomohl ve vyztužení kastle údajně víc. Už nevím kde jsem to četl, je to delší doba, ale utkvělo mi to v hlavě. Každopádně chci výztuhy taky zkusit
charged "beauty"
charged beast
Miata simply begs to be driven hard!

MX-5 Cup 2018 - http://mx-5cup.cz/
Zed

Příspěvekod kousmen » 07 led 2012, 15:53

Uvidíme co to udělá, každopádně to bude krok vpřed ať už malej nebo velkej. Já je potřebuju taky kvůli tomu, že mám nosníky(či jak se tomu nadává) opotřebený časem/sníženým podvozkem, a tak poslouží jako jejich vyžtužení, kryt a částečně i náhrada protože po těch 18ti letech už určitě neplní svoji práci na 100%. Prostě jsem věděl, že tuhle věc potřebuju. Větší změnu si určitě slibuju od stabilizátoru FM. ;) V kombinaci s kostma 949 pro doladění, komplet PUR silentblokama a doufám i novým podvozkem to bude určitě příjemná změna. Až to vyzkouším, tak určitě poreferuju, ale to už s těmahle prkotinkama budeš jezdit nejspíš taky. Já jsem hlavně rád, že tyhle nákupy už nemusím moc řešit. :D
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Předchozí

Zpět na Diskuze o čemkoli...