willy2.0 píše:...No zatím převažuje velké zklamání. Takový pěkný a jistě podvozkově vychytaný auto, rovněž váha super...Ale podvozek nemůže bejt dvakrát lepší jak motor. Doufám, že to nedopadne jako MX5 kde by se taky hodilo více koní (na suchu)...Čekal jsem atmo.motor , no zkrátka min. něco ve stylu boxer 6válce a min.260ps...to by bylo ideál asi k té váze.
Pokud dají přeplnování jakože asi jo (nemaj v nabídce pořádný atmo motor), tak se budu modlit še šáhnout ke kompressoru. Otázkou je nakolik upgradujou vnitřek předpotopního boxeru, kterej pamatuje první Imprezy už....aby to totiž , taky něco vydrželo,pochybuju že daj Sti vnitřek. Nebo at tam daj boxer z Boxtera S", hmm No uvidíme.................Jinak auto bezesporu krásný a po letech první vlaštovka co se týče funny RWD za rozumný love.
riderhenry píše:Tohle je jedna z veci, ktera mi prave na dnesni dobe vadi - vsichni se divaji hlavne na vykon, zrychleni z 0-100, maximalku apod. Myslim si, ze tohle auto je primarne o jinych hodnotach a podle vseho se mu to velice dari.
Ta si nevytře ani s MX-5, tak natož s timhle ty bláho Tohle je zas koment od tebe - uvědom si, že každej nemá potřebu se honit s kdejakým hatchem co má velkou koncovku vejfuku a pseudodifuzor - jak píšou ostatní, je to o řízení. Tys to nepochopil hned od začátku s MXkem, podle mě ani nepochopíš - respektive chceš od auta muscle car - o co jde? Každej chceme něco jinýho, jen je rozdíl, že já ani George a spol nebrečíme na www.americanmuscle.com že novej Mustang zase není o volantu...willy2.0 píše:...vem si že máš takový pěkný auto a vytře si s tebou na okrsce i Fabie RS...
PavelS píše:Ta si nevytře ani s MX-5, tak natož s timhle ty bláho Tohle je zas koment od tebe - uvědom si, že každej nemá potřebu se honit s kdejakým hatchem co má velkou koncovku vejfuku a pseudodifuzor - jak píšou ostatní, je to o řízení. Tys to nepochopil hned od začátku s MXkem, podle mě ani nepochopíš - respektive chceš od auta muscle car - o co jde? Každej chceme něco jinýho, jen je rozdíl, že já ani George a spol nebrečíme na http://www.americanmuscle.com že novej Mustang zase není o volantu...willy2.0 píše:...vem si že máš takový pěkný auto a vytře si s tebou na okrsce i Fabie RS...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 33 návštevníků