MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod ADix » 29 lis 2011, 13:50

No na LPG jezdím jen já jen se mi to nevyplatí stavět do MX5 pač sní tolik nenajezdim...jinak tatík měl mustanga na LPG...a v rodině to bylo v té době asi 12té auto na LPG...obytek výkonu nešel vůbec poznat...podle mě tam ani nebyl...to sou zas jen řeči lidí, kteří to nikdy neměli...stejně tak jako jízda na E85 jezdím na to jak s audinou tak s MX5 a nic sem nepocítil...možná kdybych jel nějaké měřené kolo na okruhu, tak by tam pár desetin šlo poznat...težko říct
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod PavelS » 29 lis 2011, 15:28

Henges píše:
PavelS píše:Ty sedačky jsou alcantara + kůže = nej kombinace podle mě...Sám jsem v NA měl tyhle přesně jen Alcantarový a byly super - člověk se v nich nepotil, strašně dlouho vydržely prakticky bez údržby...
Auto vypadá slušně, ten přední nárazník je nějakej omlácenej od SPZ, to je děs...a LPG??? Na palici...v podstatě obětoval kufr o pár korun levnějšímu provozu - (ani/obzvláště) u fun car mi to hlava nebere... :roll:

Proč ne?U nových lpg to na jízdě ani nepoznáš a jezdíš pomalu za polovinu. Kdyby to mělo větší kufr a mel bych víc kaček tak bych zvažoval :-P Pak toho "fun" je 2x tolik za stejny love :-D

Za 1. od kdy auto stojí jen benzín? :) jezdit 2x tolik ti přinese 2x tolik ostatních nákladů a 2x tolik sníží hodnotu auta....S NA jsem jezdil pořád, najel 200tkm ale pak už mi bylo auta líto z ostatních důvodů - kilometry se ti podepíšou na všem a rázem je radost z ježdění na nákup ta tam. Radši najedu polovic a užiju si každej km, než jezdit "na záchod" - to už mě přešlo...To je můj názor :)

Za 2. právě proto, že jsi normální a víš jak malej kufr to má tak to neuděláš... :P

Jediná věc kdy bych to pochopil, tak je, že by šla ta nádrž vymontovat - prostě jen bezproblémově odpojit, odjet dovču s plným kufrem a pak zase na Prahu a okolí zapojit - to bych to pak chápal...Ale myslim, že by člověk musel pořád na nějaký testy na úniky plynu apod. :)

Jinak za LPG stojim, je to způsob jak necpat státu nesmysly do chřtánu - a o výkonu mluvíte vy, ne já - vím že to neni poznat v podstatě... 8-)
PavelS

Příspěvekod Pochtli » 29 lis 2011, 21:27

Větší srandista je ten s tím stříbrným NB na sautu, co to prodává snad rok a půl - je v tom LPG, což by třeba až tak nevadilo, jenže to není zapsaný v TP (kdoví kdo to jak montoval a proč to tam není) a tím pádem pokus o slušnej průser..
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 29 lis 2011, 21:47

Cože :D :D Cool...
PavelS

Příspěvekod widar » 29 lis 2011, 22:05

Jestli myslíš tu v Ostravě, tak to byla první MX-5 ve které jsem seděl (testovací sednutí jestli se se svýma 192 cm a 103 kg vejdu). Je to lowcost bazar, má tam pár zajímavých aut, hlavně amerik, ale stav většinou odpovídá tomu lowcost.
Auto: Z venku docela pěkná, s minimem škrábanců a ťukanců, ale lak vypadal dobře, asi největší vada prasklina/rýha na pravém zadním světle. Střecha se taky tvářila v pohodě, jen na straně řidiče u dveří vytržených asi 7 cm z kastle. Zato interiér je tragédie! Zaprášený, špinavý. Protrhlý sedák řidiče, rezavé kolejnice sedaček, chybějící mřížky výdechů ventilace, chybějící zpětné zrcádko, krabička od LPG dost silně tlačí do pravého lýtka řidiče,... tragédie hnus. V kufru chybí veškerý tapecírung, bomba od LPG moc místa nezbrala, je to taková úzká nudle.
V motorovém prostoru samá pavučina a mastnota kolem těsnění hlavy.
LPG: Údajně plně funkční, ale není od toho jediný papír, takže pro legalizaci vyměnit bombu a směšovač nebo bombu a směšovač vytáhnout (prý by to v tom bazaru zvládli), trubky můžou v autě zůstat.

Jinak myslím, že zapomínáte na podstatnou věc a to je váha LPG systému, která zase zbytečně ten fun z toho auta ukousne. Ta v Ostravě myslím má i těžítko za hlavou, takže v podstatě jednomístné auto :lol:
'98 MX-5 NB, 1.6, 81 kW, Lava orange mica (Mazdaspeed color), Nardi wheel, Bilstein
Obrázek
widar

Obrázky: 8

Příspěvekod kaja_maja » 01 pro 2011, 01:45

http://www.sportovnivozy.cz/23361-mazda-mx-5 :twisted: To je ta špešl M edice?

EDIT: nebo že by STO?
Pug 206FL 1.1 :roll:
Ve fázi hledání NA x NBFL..
kaja_maja

Příspěvekod George » 01 pro 2011, 12:52

podle roku výroby to bude spíš to STO(přezdívaná stuff taken off, protože šlo o doprodej posledních NAček před zahájenim prodeje NB)... sice maj obě dvě béžovej interiér, ale Mko má dřevěnou řadičku a ručku, kdežto STO má koženou... blbne mi net, takže se nepodívám na všechny fotky, ale až na to křidýlko na kufru to vypadá moc pěkně

EDIT: ale je to evropská verze a tady tyhle spešl edice nebyly :)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod kaja_maja » 01 pro 2011, 19:14

Prave, ze to kridylko by melo byt soucast STO vybavy, a nahravaj tomu i kola a ta kozena radicka.. Jestli to je original STO, tak to je asi docela rarita v nasich luzich a hajich, a jestli o tom majitel neco i, tak zacinam trochu chapat tu cenu..:)
Pug 206FL 1.1 :roll:
Ve fázi hledání NA x NBFL..
kaja_maja

Příspěvekod dopr » 01 pro 2011, 20:42

Prodejce vypada na velkeho Mazda fandu. Na jedne fotce tam je 323 GTX 4x4, na jine zase pro zmenu Xedos9 :)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod Pavel260 » 01 pro 2011, 20:49

ja myslel ze v 98 byly jine zrcatka :shock:
jinak vypada fakt hezky :)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...