od willy2.0 » 10 pro 2011, 22:47
Ten motor co tam je ted, ten je adekvátní do nějakého hothatche, moc jsem to nestih ... ale mezi lidma co maj MX5 taky nejsou všichni co mají potřebu jezdit rozevlátě, což chápu, takže prostě nějakej základ musí bejt no. Škoda, že do toho nevyvinuli 6vál boxer, ale to už by stálo další peníze zas...Kompressor bude taky fajn, očekávám výkon okolo 260ps aspon. Pak to bude hodně hravoučký i na suchu, bude to super svezení, už ted mám z Jara domluveno zapůjčení, až se to dostane do rukou novinářům, těším se moc.
Auto je krásný, dle jednoho videa co je na youtube i hravý, řiditelný ... je to obdoba MX5...Takže po hodně letech stará RWD škola kort v době , kdy jsou všichni vysran..ý z ekopolitiky , respektive ekopolitika zabíjí jedno sport.auto za druhým....Dostáli tomu co avizovali a za to fakt palec nahoru. Spíš nechápu, že ten jejich vyladěný boxer (který se vyrábí přes deset let) prošel emisníma normama, že to dali. Když.např ten ze Civicu Type-R, který je prostě vychytanej nestačí už ( velká škoda, to je nej motor co jsem kdy zažil, konstrukčně, tím jak jde ladit....300ps s kompressorem není problém a motor vydrží vše, vše a je hospodárnej).
Maximum Atack"