Tak a muzu shanet dalsi, dneska sem si jel pro MX5 do Lodenic pro bouchlou na blatnik NB vcelku v dobrym stavu dotahlou z Nemecka, ale nekdo byl rychlejši a vyfoukl mi ji byla pekna cerna, spoilery, koni podvozek, woofer atd. tak by me zajimalo jestli mi ji nevyfouknul nekdo z klubu:(
buď rád, žes jí nevzal, byl jsem se na ní kouknout hned jak jí přivezli... utrženej kus prahu, zevnitř i zvenčí napadený kutilem, rezavý, pomačkanej kufr, 17" kola z nichž jedno v prdeli, utržená řadička a tak bych mohl dál pokračovat... dobrý možná tak na díly ale ne za tu cenu, za kterou to dávali... na fotkách u nich na webu vypadala lépe než ve skutečnosti
Pořád mě s tím budou provokovat To znamená pustit svou NBFl, zrovna když jsem ji zušlechtil novými koly? (nabídky do SZ ) Nejvyšší čas ten topic zrušit
Marfil píše:Pořád mě s tím budou provokovat To znamená pustit svou NBFl, zrovna když jsem ji zušlechtil novými koly? (nabídky do SZ ) Nejvyšší čas ten topic zrušit
Kdo ho založil
NB 1,8 vyrobená : 14/12/1998, LSD, SPORT SUSP, stříbrná NC 1,8. šedá NC 2,0. bílá