http://www.autoesa.cz/karta/mazda-mx-1-6-i-cabrio/1168351.htmlNo nic moc.. Docela dost nad cenou. Střecha v horším stavu - na minimálně třech místech natrhlá, posratá od ptáka
a kolem okýnek katastrofa (ale neteče do ní, a že dneska v Praze pršelo celkem dost..), zvlněný kotouče, sedačka u řidiče dost odřená, výfuk před smrtí - u kaťáku je už dost uhnilej. Jinak asi nebyla ježděná v zimě. Spodek je v docela dost slušným stavu. Ale ať se na mě nikdo nezlobí - za 10 let starý auto se 140tkm je ta cena je prostě moc vysoko. A hnout se s nima moc nedá, prej maximálně o 5tis dolů - víc ne-e..
Tuším, že po 14 dnech, když o to auto nikdo neprojeví zájem, tak lezou dolů o pět tisíc. Zase na druhou stranu jsem v ní najel asi 20km, protože bazarník tam byl novej, a nevěděl, kudy zpátky.. Já věděl, ale chtěl jsem se projet..
Takže jsem se konečně pořádně svezl..
Je to po prvním majiteli v ČR, předtím někdo v Dojčlandu. Čech byl ročník 85, takže snad nebláznil..
A má taky prasklej plast u stěračů!
EDIT: Aby to nebylo jenom tak moc negativní.. Tak do otáček šla krásně, řízení přesný, dálkáč a centrál funguje, vysouvání antény taky, ABS funguje .. Prostě technicky asi OK.. Vzadu u světýlek SPZ klasicky rezatý. A nedokážu si odpustit poznámku, že se mi nelíbilo slícování zadního nárazníku u levýho světla. Hned vedle toho stálo NB a to ten blatník tak vystouplej nemělo. Ale třeba jenom špatně nasazenej nárazník, nebo co já vim.. A něco jako serviska k tomu je (klasický check listy ze servisu + něco německy psanýho v servisce, kterou měli ale jenom v ofocenou v PC). Ale jsem asi hodně zaujatou tou barvou - na mě to je prostě moc slaďoučká barvička..