šestistupňový automat a mx5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: šestistupňový automat a mx5

Příspěvekod Pavel » 24 bře 2010, 18:45

Oba deflectory mají jednu zásadní nevýhodu. Nepůjde natáhnout střecha z místa řidiče. Jsou spíš určené pro model CC, kde je střecha elektrická.
Do NC skoro vůbec nefouká, já bych to dopředu nekupoval a nejdřív otestoval sériovou podobu MX-5.
Pavel

Příspěvekod dopr » 24 bře 2010, 18:54

ale prd prosim te. U NB mam tu clonu jeste vys a v pohode jednou rukou z mista tu strechu natahnu. Je ale fakt, ze mam ruce dost ohebne a dlouhe :)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod riderhenry » 24 bře 2010, 19:18

Deflektor je dobra vec, na delsi cesty... Obzvlast ted z jara, kdy jeste neni uplne vedro - kdyz jedes ve stinu, s deflektorem a zatazenymi okny je to mnohem pohodlnejsi :) Vzal bych taky sitovy ;)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Koby » 24 bře 2010, 20:01

tak abych tě zmátnul, tak mě se takhle tak víc líbila ta sítová clona, přesně ze stejných duvodu... Ale viděl jsem naživo tu plexi a je to fakt krásný, na obrázcích se mi to vubec nelíbí, ale naživo řikám - paráda. Je vidět, že je to kus podstivé práce. :-) Bílá bude hned nebo taky čekačka třeba na měsíc?
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod PavelS » 24 bře 2010, 20:38

Mnohem lepší je ten plexi...Má ho Alessio, může ti ho někdy ukázat, třeba v pátek kolem poledne plánujem menší vejletík směr Plzeň ;) Podle mě se hodí mnohem líp k moderně vypadajícímu NC - ten síťovanej vypadá jak když tam nepatří..
PavelS

Příspěvekod Joseph » 24 bře 2010, 20:44

Koby:

no ta bílá bude doma už v PÁTEK ! ! Je to ta, co dostali před dvěma týdny pro zákazníka, který ji neodebral a ta, kterou jsem jim vytáhnul minulý pátek z prodejny na projížďku......sice se cukali, ale aspoň jí díky tomu prodali.....je to bílá perleť Coupe (skládací hardtop), na jejich stránkách mají ještě starou MX5 s plátěnou střechou a nikoli v bílé perleti, ale v nažloutlé Marble white. Na stránkách ji mají, al je už prý několik měsíců prodaná, jen byli líní jí vyndat ze stránek,.....

Rád bych ty deflektory viděl, tady jsou u obou deflektorů diskuze http://www.mx5parts.co.uk/index.php/cPath/45_47_128 a u toho průhledného někomu drnčel a prý se snadno poškrábe

na těchto odkazech si můžete kliknout na instructions a stáhnout detailní montážní instrukce i s fotkami....

http://www.miatamania.com/Shop/ViewProd ... exID=74660

http://www.miatamania.com/Shop/ViewProd ... exID=74736

Jinak Koby,...dík.. ;) trochu jsi mi to rozhodování zkomplikoval, ale vidím to spíš na ten síťový......nicméně v pátek to stejně domů povezu bez deflektoru, tak uvidím.....

jo,....a hlásím se o klubové podložky pod SPZ......
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod Joseph » 24 bře 2010, 20:46

PavelS:

díky za info, zatím nic objednávat nebudu a určitě se nejdřív podívám na deflektor, co má Alessio...., ale v pátek nemůžu, jel bych s vámi rád, ale jedu do Břeclavi pro tu krasavici..

Alessio:

jak jsi s tím deflektorem spokojený ? ?
Naposledy upravil Joseph dne 24 bře 2010, 20:49, celkově upraveno 1
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod Koby » 24 bře 2010, 20:47

Pavels to napsal hezky co se windshotu týče :-) Aspon mu dej šanci, budeš překvapenej si myslim, až to uvidíš naživo :)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Koby » 24 bře 2010, 20:54

ještě co se toho týče...

Záleží hrozně, kolik měříš, resp. jak ti kouká hlava... Obrovský rozdíl udělaj i 2cm co jsem zatim tak zkoušel.. Mám 184cm a přijde mi, že do toho auta fouká hodně, při 130km tedy.. Do tý doby nic, příjemný.. :-) Když bylo kolem těch 5-10 stupnu, tak mi foukalo protivně na krk a hlavně na hlavu, ale to řeší kšiltovka... Ale jel jsem takhle párkrát s mojí zmrzlou přítelkyní - má 175cm a ona nic, teplo... Nefouká ji na krk ani na hlavu, je jí fakt teplo i při +5st v mikině při 130kmh na dálnici.. to samý muj taťulda. Sám jsem zkoušel se několikrát odhadem o 2cm pokrčit a opravdu... najednou mi na krk absolutně nefoukne, na hlavu už vubec ne a začnu chápat, proč menší spolujezdci nadávaj, že rádio hraje moc nahlas... A řákám, je to rozdíl 2cm.. Já jsem bohužel na tom přechodu..:-( Ale možná jsem za to rád, aspon z toho něco mám :D takže nejdřív opravdu doporučuju pořádně vyzkoušet, další věc je samozřejmě pozice za volantem atd..
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Joseph » 24 bře 2010, 20:58

Koby:

mám 181 cm, ty máš jen ten deflektor co je origo z továrny na NC, nebo jiný?
TADY A TEĎ ..........
Joseph

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...