od riderhenry » 29 črc 2011, 14:37
Ja jsem asi fakt divnej, ale ja za deste nemam zadny problem. Naopak, vzdycky si uzivam, ze se da dobre blbnout a nenici se tolik gumy. Musim jet (na beznou silnici) hodne prasackou rychlosti, aby zacalo byt auto nestabilni. Ale to uz jsou rychlosti, kterymi se ani na suchu nepohybuju "beznymi" auty, kdyz se mi nejake dostane do ruky. A to prave proto, ze jim neverim, nevim tak dobre, co to auto dela, coz je po presednuti z MX-5 problem. Mel jsem problem s autem jen jednou - kdyz jsem ho mel uplne nove a ridicak mel par tydnu (ani jsem nevedel, co to "kontra" je...). Bez varovani a do ted nevim proc jsem dostal smyk a zajel do pole. Na aute byly uz stare, dalo by se rict nefunkcni Micheliny Pilot Exalto, z kterych se napr. pri prudkem brzdeni nebo smyku odlamovaly cele kusy gumy (od te doby moc tuhle znacku nemusim). Byla to kombinace nekolika faktoru, predevsim ridicska chaba + neschopnost zachranit situaci a gumy me taky moc nepodrzely... Mam ale odjetou i celou letni sezonu na temer 10 let starych zimacich a i kdyz to auto nemelo kdo vi jakou prilnavost, bylo to spis zabavne a kdyz uz clovek chtel jet v klidu a bezpecne, stacilo zkratka snizit rychlost. Ale porad se auto opravdu nikdy nezachovalo kousave, neudelalo neco nepredvidatelneho...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.