MX-5 : auto pro holky (?)

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX-5 : auto pro holky (?)

Příspěvekod Henges » 27 črc 2011, 21:59

riderhenry píše:Hlavne je to auto nastavene z tovarny i hodne civilne. Moje pritelkyne s nim problem nema, naopak me porad otravuje, at ji ho pujcim. Takze to vlastne auto pro holky je, no :D

Vidíš a moje se bojí to řídit :lol:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod George » 27 črc 2011, 23:01

moje s nim jela jednou, uvařila ho (ne její chybou) a od té doby se bojí :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Vavris » 28 črc 2011, 08:23

je pravda, že moje taky říká, jak se jí Mazda řídí nejlíp ze všeho. Dokonce za jejím volantem nedělá ani obvykle množství chyb... Prostě je to očividně skvěle ovladatelné auto nejen co se týká sportovnosti :)

Takže výrobci všech zemí, vyližte si prdel s elektronickými hlídači jízdy v pruhu, parkovacími asistenty, elektronickými pedály plynu, posilovači řízení s třemi režimy pro město, sedadly s funkcí depilace vaginálního ochlupení atd. a začněte zase vyrábět jednoduché ovladatelné auta - ženy to tak chtějí :mrgreen:
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Johhy » 28 črc 2011, 08:37

Vavris píše:je pravda, že moje taky říká, jak se jí Mazda řídí nejlíp ze všeho. Dokonce za jejím volantem nedělá ani obvykle množství chyb... Prostě je to očividně skvěle ovladatelné auto nejen co se týká sportovnosti :)

Takže výrobci všech zemí, vyližte si prdel s elektronickými hlídači jízdy v pruhu, parkovacími asistenty, elektronickými pedály plynu, posilovači řízení s třemi režimy pro město, sedadly s funkcí depilace vaginálního ochlupení atd. a začněte zase vyrábět jednoduché ovladatelné auta - ženy to tak chtějí :mrgreen:

Ámen :)
NB, 2000, 1.6 (110HP), BRG
Johhy

Příspěvekod Borgi » 28 črc 2011, 09:31

riderhenry píše:Moje pritelkyne s nim problem nema, naopak me porad otravuje, at ji ho pujcim. Takze to vlastne auto pro holky je, no :D

Přesně tak, já to mám teď podobný, ale zajímavý je, že se nechám rád vozit i jako spolujezdec :-D Kdybyste viděli jak jí umí rozvášnit zvlášť když nastoupí turbo, vůbec se toho nebojí ;-) říkám jí Mako ;-) (street racerka z Initial D ) Pro holky si myslím je spíš NBfl, teď zrovna jedno v Prostějově přibylo, dokonce stříbrný, tak jsme měl možnost to srovnávat vedle sebe, a Fl je zepředu moc jemňoučký, a nebudí dojem šířky jako NB, už fl předek nechci. Je dobře, když je MX nenápadná hodně lidem potom spadne čelist když přijde na věc :-D
Borgi

Příspěvekod Marfil » 28 črc 2011, 11:25

Rozhodně si to své varování před mokrem necucám z prstu. Při sjíždění do zatáčky na mokru s kombinací neuvěřitelně hladkého asfaltu (o kterém jsem nevěděl) mi zadek utekl docela bez varování, (za plného provozu v protisměru docela nervy) - i když jsem spíš podezříval pneu - sice s dostatečným vzorkem, ale asi docela tvrdou směsí.. okamžitě jsem je měnil. Spolu s předním nárazníkem, který po cca 50m tanci dostal ťafku.. :x
Takže za mě - na suchu ok, na mokru bacha - zvlášť pro ty holky a zvlášť tam, kde to neznám.
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod Johhy » 28 črc 2011, 11:30

Varování na mokru můžu jenom potvrdit, když sme jeli na srazu nad flájema tak sem na mokru dostal hodiny, taky bez varování. Naštěstí bez následků. Pomohla ti výměna pneumatik?
NB, 2000, 1.6 (110HP), BRG
Johhy

Příspěvekod PavelS » 28 črc 2011, 11:38

Jj, to mohlo bejt gumama...mě na mokru (totálním) školej taky :) Ale na suchu a když vyloženě neprší, tak nemaj Kumha Ecsta chybu... Rozevlátý auto je jen na vyloženě mokrý silnici za deště.
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 28 črc 2011, 15:26

Je taky dobry se zamyslet, jak by se chovalo jine auto ve stejne situaci, nebo jestli ridic neudelal totalni blbost...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod dopr » 28 črc 2011, 15:46

asi tak. Pokud byl hladky asfalt a vubec spatna prilnavost, okamzite to poznas z volantu.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...