DVD rádio

DVD rádio

Příspěvekod Henges » 12 črc 2011, 19:11

Zvažuju koupit nějaky rádio s dvd, chci 2din a aby hrálo :lol: To origo je bezva, ale CD je nereálný poslouchat :( S tvrdším podvozkem to je o nervy to poslouchat a transmitter co mám na mobilu je taky nic moc. Kvalita zvuku je slabá a asi jak chytá signály tak občas vyskakuje. Utrácet se mi nechce, ale nervy na to taky nemám už. Tak zvažuju něco levnějšího, ustoupit sladěnému interiéru a pokukuju po něčem podobném jako mají tady http://www.autoradiaeonon.cz/eonon/eshop/2-1-AUTORADIA-EONON-2DIN-S-DVD Nejraději bych i s navigací, DVB-T atd ale ty stojí od 8500 cca a to už je docela dost na mě. Moje mě bude škrtit i za poloviční cenu :lol: Nemáte nekdo zkušenosti nebo tip na dobrý a levný?
Henges

Obrázky: 5

Re: DVD rádio

Příspěvekod Svejky.tom » 14 črc 2011, 16:37

Ja mel Sencor a byla to ta nejhorsi vec, kterou jsem kdy v aute mel. Sice prehralo uplne vsechny formaty, ale zvuk byl jak z prdele a neslo odstinit, takze pri bezicim motoru delalo efekt turba:-D To cos vybral bude podobna kvalita, tak bacha, at nedopadnes jako ja;-)
NA 93´ 1,6l 85kW, EBC RedStuff brake pads and Brembo discs, Nardi steering wheel.
Svejky.tom

Příspěvekod PavelS » 23 črc 2011, 12:53

Podle mě dobrý a levný neexistuje - buď půjdeš do nějaký šunky jako je Sencor, nebo zaplatíš za něco pořádnýho no...

Každopádně - asi sem neznalej, ale proč by ti DVD mělo pomoct od přeskakování kvůli tvrdýmu podvozku??

A s tou kombinací s GPS bych si to taky rozmyslel...
PavelS

Příspěvekod Henges » 23 črc 2011, 21:13

PavelS píše:Podle mě dobrý a levný neexistuje - buď půjdeš do nějaký šunky jako je Sencor, nebo zaplatíš za něco pořádnýho no...

Každopádně - asi sem neznalej, ale proč by ti DVD mělo pomoct od přeskakování kvůli tvrdýmu podvozku??

A s tou kombinací s GPS bych si to taky rozmyslel...

Protože normální radio co jsem tam mel nemelo sebemensí problém ale tohle origo je hruza a des. Zatím jsem to odložil, jak jsem tak hledal a hledal tak jsem nakonec koupil co jsem vubec nechtěl a to mobil :D Nekdy nás ty cesty zavedou uplně jinam něž bychom rídi :P
Henges

Obrázky: 5

Zpět na Technika MX-5