Tohle byla takova prvni vlastovka no Trochu mam strach akorat z toho cla, snad se mi to podari zase nejak osmelit To co slo lodi by tady melo byt snad v zari. Jinak filtr zase jeste o neco zlepsil reakci motoru, takze parada. Ale zatim jsem s tim jel jen par km...
Vavris: Co presne myslis?
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Ajo, myslel jsem si to. Mne se to naopak libi, akorat se mi nelibi, ze jsou tak dlouhe - trochu jsem blbe nakoupil Ale co nevidet tam dam kratke, sice taky "tuzingove" modre, ale alespon budou fungovat jako ochranne matice na klic. Btw. jejich smysl je jinak hlavne v tom, ze jsou lehke
Ja to teda kvuli vaze nekupoval, ale ver mi, ze oproti temhle jsou tezke jako krava Mely by vazit asi tretinu, ale kdyz je mam v ruce, tak se mi to zda jeste vyrazne min.
vsak jasny, ja ti verim neboj Navic ty mas tu posedlost neodpruzenou hmotou, to je hned Jen kdyz si vzpomenu, co za hovadske matcie ocelove jsem mel na MX-3 a jake mam ted, tak mi prijde, ze to snad lehci uz byt ani nemuze.
No jo, to mam Mne se prave ani nechtelo verit, ze to muze i neco uderzet a cekal jsem, ze to bude jak plastelina. Ale melo by to byt udajne jeste pevnejsi