Edis píše:PavelS píše:Já myslim, že vypadá moc dobře...i když bych osobně šel do 94 a vejš, ale on ten starej interiér má něco do sebe - navíc BRG s béžovou kůží...mňam...
Moje NA bylo taky ze švajcu, nejlepší dovozy - i když, pár věcí tam bylo jinak z neznámých důvodů
Promiň,ale co myslíš tím starým interiérem.Co vím,tak v NA se měnili pouze sedačky a můj názor je,že ty starší vypadají podstatně líp.Jo a od roku 94 už byla 1.6 jen 66kw,na druhou stranu se začla dělat 1.8.
Ta zelená NA za těch 110tis. vypadá mooooc dobře !!! Je drahá,ale ........za kvalitu se platí.
Bilbo píše:Edis píše:PavelS píše:Já myslim, že vypadá moc dobře...i když bych osobně šel do 94 a vejš, ale on ten starej interiér má něco do sebe - navíc BRG s béžovou kůží...mňam...
Moje NA bylo taky ze švajcu, nejlepší dovozy - i když, pár věcí tam bylo jinak z neznámých důvodů
Promiň,ale co myslíš tím starým interiérem.Co vím,tak v NA se měnili pouze sedačky a můj názor je,že ty starší vypadají podstatně líp.Jo a od roku 94 už byla 1.6 jen 66kw,na druhou stranu se začla dělat 1.8.
Ta zelená NA za těch 110tis. vypadá mooooc dobře !!! Je drahá,ale ........za kvalitu se platí.
Ahoj byl jsem se na ni v Doublebách podívat. Na fotkách vypadá pěkně ta kombinace zelený a světlýho vnitřku. Má novej lak, novou střechu, solidní gumy. Byla asi trochu bouraná levý práh. Jinak interiér je poměrně opotřebovanej. Na tachometru bylo přes 200. Za ty peníze mě přišla drahá. Scháním NAčko solidní stavu tak už jsem to pak dál nezkoumal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků