Konkurence mx 5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Konkurence mx 5

Příspěvekod Winie » 20 kvě 2011, 21:54

novy roadster kia. to bude urcite petelice :lol: kdyz to bude od vyrobce co vyrabi tohle
Obrázek
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod riderhenry » 20 kvě 2011, 23:00

...a nebo taky tohle, ze?

Obrázek

To mi pripomina, ze si musim domluvit testovaci jizdu :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Winie » 20 kvě 2011, 23:21

cetl si to? vyvijet to bude kia. hyundai jen prevezme koncepci a da na to svuj znacek. jinak novej genesis coupe jsem videl... prekvapilo me to docela. docela slusnej interier a pekna cena. nicmene padlova prevodovka docela na hovno prej ale manual jde taky a dokonce za nej nemusis priplacet ani zbytecnejch 80 tis :D . kazdopadne sem si zkusil i to novy picanto. ja mam teda proti tomu autu naprosto extremni odpor, ale i tak sem se pokusil to objektivne hodnotit. dulezity je to, ze s motorem 1,25 ve verzi sport(uz ten nazev je smesnej) tenhle kus kraliciho trusu stoji 350000. coz je brutalita protoze je to vyrobeny z uplne nejhorsich plastu. ten interier je naprosto hroznej, tvrdej, motor netahne, automat je prisernej, manual ujde. brzdy stoji za prd, stejne jako rizeni a podvozek se zahadne nastavenym tlumenim :lol: . takze ve finale jestli si predstavujou ze to auto bude stat pul milionu, tak to zas takova diskoteka nebude :lol: nehlede na to, ze auto takovyho stylu potrebuje mit jistou image znacky. coz vyrobce co do ted vyrabel auta pro lidi kolem sto let, jaksi nema. takze uz se tesim jak za ctyri roky potkam u kauflace naky duchodce jak rvou nakup do malyho kufru kterej to bude mit a marne hledaj zadni sedacky pro vnouce :lol: pak skocej do auta a za zvuku hlasity dechovky odjedou se Sporikem na kufru :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod riderhenry » 21 kvě 2011, 00:54

Nevim, jake tam panuji presne majetkove pomery, ale ja to beru tak ze Hyundai = Kia. Kazdopadne nevidim duvod, proc by nemohli postavit stejne schopne auto, jako jejich "kolegove od vedle". Ze by Genesis melo manual za priplatek slysim poprve a asi i naposledy, protoze to neni pravda, je tomu pochopitelne naopak ;) Dvoulitr se nabizi jen s manualem, sestivalec je s automatem o 40 000 kc drazsi, alespon teda v CR. Hyundai rozhodne nedela auta, ktera by me osobne nadchla, protoze mam rad sporotvni auta a to, jak moc jsou prakticke, pohodlne, levne, spolehlive (coz jsou spis hodnoty, ktere vyznavaji tyto znacky) az tak neresim. Na druhou stranu, sam jsem do firmy ted vybiral auta a "neslo" koupit nic jineho, nez i20 a i30, protoze ta auta stala rozumne vybavena tolik, co o tridu nizsi auta konkurence! A to slo o nabidku pri nakupu 5 aut, ne o obmenu vozoveho parku PČR. Po svezeni musim uznat, ze i20 je velice povedene auto (pro zenskou, treba), i kdyz ten zakladni motor je dost slaby, zatimco u Getze byla 1.3 celkem svyzna, pritom to auto jinak vedle "zavedenych" znacek pusobi dost zastarale. Kdyz porovnam i20 treba s Aygem, tak to je naprosto jina liga, ve vsech ohledech. i30 mi sedla o neco min, protoze ma silene preposilovane brzdy, coz je sice standard u novych aut, ale tady to byl dost extrem, navic podivny chod spojky, ale to je spis o zvyku. Abych ochmataval plasty nekdy pod volantem, to at po mne nikdo nechce :D

EDIT: S tema duchodcema - podle me uz je tahle doba pryc. Spis vidim tyhle znacky jako firemni auta nebo u mladych rodin. Duchodci maji vzdycky felicie :D
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Winie » 21 kvě 2011, 01:06

nene manual je samozrejme v zakladu. bud sem to blbe napsal, nebo si to blbe pochopil :lol:
a majetkovej pomer je jednoduchej. hyundai vlastni kiu.
EDIT: mozna to je region od regionu. tady u nas jak vidim nakyho malyho korejce, nebo suzuki, tak je jasny ze to je ridic nad sedmdesat let. mlade rodiny u nas jezdi v passatech a octaviich :lol:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod riderhenry » 21 kvě 2011, 01:19

No ty vole, sorry, asi jsem slepej :D :oops: Spatne jsem to precetl samozrejme. Co tak sleduju, tak duchodci sedlaji spis Getz, Atos, Accent... :) Ale to je jedno. Kazdopadne si myslim, ze ty automobilky jsou hodne provazane (viz. i30 a Cee´d), takze bych se vubec nedivil, kdyby to bylo schopne auto. Vzdyt i ten Genesis je podle vseho vyborny, a za ty penize (sotva odesla S2000 a MX-5 uz zase nema klid :D ).
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Winie » 21 kvě 2011, 02:34

pro me osobne bude konkurentnem nadchazejici FT. to bude podle me tezkej kalibr na mx-5. a klidne objetuju ze to neni kabrio
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod riderhenry » 21 kvě 2011, 03:06

No jo, jenze tam je par neznamych - predevsim s tim jeste nikdo nejel, kdo vi, kolik to bude stat...
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod Winie » 21 kvě 2011, 09:34

nastrel ceny jsem nekde videl. ma stat zhruba stejne jako mx-5
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod George » 23 kvě 2011, 09:13

Winie píše:nene manual je samozrejme v zakladu. bud sem to blbe napsal, nebo si to blbe pochopil :lol:
a majetkovej pomer je jednoduchej. hyundai vlastni kiu.
EDIT: mozna to je region od regionu. tady u nas jak vidim nakyho malyho korejce, nebo suzuki, tak je jasny ze to je ridic nad sedmdesat let. mlade rodiny u nas jezdi v passatech a octaviich :lol:

do suzuki mi nerej, já s nim taky čas od času jezdim :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...