USPS + další dotaz

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

USPS + další dotaz

Příspěvekod kousmen » 12 kvě 2011, 16:25

Mám menší problém s USPS. Před nějakou dobou jsem v americkým šopu cosi objednal a doteď se čekalo na chybějící položku. Všechno tenkrát bylo zaplaceno. Včera mi psal prodejce, že adresa kterou jsem zadal nepracuje online a funkčnost adresy si můžu kontrolovat zde - http://zip4.usps.com/zip4/welcome.jsp . Tam ale není ani CZ. :shock: No nechápu, dřív s tím problém nebyl a na stejnou adresu USPS vždycky doručovalo.
Nevíte někdo jak to vyřešit?
Naposledy upravil kousmen dne 16 črc 2011, 12:12, celkově upraveno 1
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Re: USPS

Příspěvekod Ryba » 12 kvě 2011, 16:36

Občas mám stejnej problém. Z nějakýho důvodu jim někdy(nebo od někud, to nevim kde je přesně chyba) nefunguje vytvoření online objednávky. (Amíci prostě vyplněj formulář online a rovnou si tu usps etiketu vytisknou a pošlou)

Jediný řešení je trvat si na svym, že adresa je správná a aby to vyplnil na usps ručně.
Ryba
špion

Příspěvekod kousmen » 12 kvě 2011, 16:48

Asi jo no, nechtěl jsem to do nich tlačit když jsem si nebyl jistej. Psal jsem nejdřív do USPS, ale ti neodpovídají (ptal jsem se včera, tak třeba se ještě ozvou)...
Snad bude stačit jenom to prodejci říct. No uvidíme, každopádně díky za radu. ;)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod kousmen » 14 kvě 2011, 10:47

Tak je všechno v pořádku. Stačilo vysvětlení jak jsi psal a balík už je na cestě. :D Díky ;)

Jestli tady tohle téma zavazí, tak je klíďo smažte. ;)
Invisible Ride
kousmen

Re: USPS + další dotaz

Příspěvekod kousmen » 16 črc 2011, 12:18

ˇˇˇ

Mám další dotaz týkající se zásilky ze zahraničí a nechtěl jsem zakládat novej topic, tak píšu zase sem.
Našel jsem v Británii touženej catback, kterej je v celku, takže by to byl dlouhej balík jako sfině. Nemáte někdo zkušenost s takovou zásilkou? Na kolik ta doprava může přijít, případně se kterou společností by byla přeprava nejlevnější. Není to z obchodu, ale od jednoho chlapíka.

Moc se v tomhle zatím neorientuju, tak se podělte o cenné zkušenosti. :)
Invisible Ride
kousmen

Re: USPS + další dotaz

Příspěvekod George » 16 črc 2011, 13:57

mám dobré zkušenosti s dolphi transport:)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Zpět na Diskuze o čemkoli...