Konkurence mx 5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Konkurence mx 5

Příspěvekod Pochtli » 13 dub 2011, 19:41

No co, negativní názor na mx-pětku je taky názor, ne? Každýmu se líbí něco jinýho, mě by třeba francouz do baráku nesměl :lol:

Jediný, co mě fakt štve, že v autě není o něco víc místa na nohy, takže občas nic moc pravý koleno :(
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod PavelS » 13 dub 2011, 20:07

Jasný, někoho třeba z NC bolí levý koleno od držáku pití ve dveřích...nikdo neřiká, že nevíme co tomuhle autu chybí nebo přebejvá.
PavelS

Příspěvekod Koby » 13 dub 2011, 20:43

To je fakt, si na to každej stěžuje a vubec nechápem, jak toho docílej, co s tou nohodou udělaj, že je to tlačí... :D Mi to přijde skoro fyzikáílně nemožný... :D
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod willy2.0 » 13 dub 2011, 20:48

Megan cabrio nemá ani 1100kg pro toho pana drzého...Měl jsem pak dokonce Megan coupe ještě(resp.koupil jsem ho přítelkyni, 2.0 16 wilém motor opět), ten má cca. 1040-1060kg (můj měl ještě méně(coupe), jel jsem s ním ZAV na Zbraslavi. Těch 1200kg u cabria, no to je dobrý scifi, používej ten google lépe.

Koby a jeho perfektní auta....Už jsem si zvykl...Neotírej se, ale o to moje auto LASKAVĚ, já si přivez vždycky pěkný. Taky si sháněl panel co jsem koukal...Tak to asi úplně bez vady nebylo a všichni víme, že to je častej defekt.... asi jako ta zadní koroze prahů(kterou za 2-3tis. díky kamaridovi pošlu do věčných lovišt). Dost možná to udělám před prodejem, protože neprodávám krámy žádný! Do aut vždy investuju, moje auta jsou vždy kvalitně zrepasovaný, takže tohle si vyprošuju! Zrepasovaný znamená, že podvozek měním třeba po 50-60tisících komplet...Ne že jezdím na tlumiče 150tisíc, kdo z vás tohle dělá. Toto není moje první auto, ani ne první sportovní auto, tak mlč prosím tě a nevyjadřuj se k tomuhle tématu.
Vyjma lehčí koroze je auto top a kdybys věděl, za kolik sem auto koupil, tak to tvoje NB co si ted přivez bude vedle mého určitě porád předraženej krám, to se vsadím. Hele mě stačil tvůj názor, co si psal dříve. Strašně bych chtěl top NB 1.8 za 7tis.eur....Ale myslím, že to nebude žádnej problém...Za to si jich totiž přivezu min.deset ty chytrolíne:-)

A proč jsem otočil ...A ne po třech měsících..(mám to tuším 2měs , od začátku února), ale po třech týdnech od koupě zhruba...No protože jsem se toho nažral, to, už jsem psal dříve!
Jinak...Neumím řídit....Jen o tom umím mluvit . A Důležitý je, že ty si myslíš, že to máš v ruce a já kecám hovadiny, samozřejmě máš pravdu. Dokonce před zatáčkama vyřazuju.
.............

Jinak Pavle , Pavle...z mých názorů jasně vyčteš vše podstatný o tom autě. Líbí se mi, jak někteří čtou mezi řádky, co chtěj jen.......demagogie jako blázen, byl bys skvělej politik :-)..
Doposud jsem si některé chyby o tomto autě holt nikde nepřečetl, jen samá chvála, až mu to v mých očích uškodilo(tohle pochopí asi jen málokdo)...Tak jsem je sem postupně napsal, včetně plusů samozřejmě(hlavně na začátku). Samozřejmě jsem nečekal, že to bude jako, když házíš hrách na zed a že to někoho taky přiměje jednat tak, že ze mě bude dělat idiota.

Jestli není problém v tom, že ty chyby některý, prostě nevidíte, nebo vám nevadí ..je to jednoduchý. Ale pak to můžete normálně napsat. Lituju, že jsem s některýma témata ztrácel vůbec čas tady, na plno věcí máte svůj úsudek mnohdy ovlivněný z různých for" a co je psaný na zahraničních forech, to je přímo svatý:-)) Ale bylo mi řečeno, škoda, že pozdě...že je tady pár ichtylů , který myslej jak myslej. Tím se nechci nikoho dotknout a je mi to vlastně úplně volný. Jen mě štve zpětně ztráta času, který jsem mohl využít rozhodně jinak úplně...
Samozřejmě to, jak se zde někteří prezentujou...Je jejich věc, nebudu dělat závěry JAKO VY NĚKTEŘÍ, nebudu nikoho odsuzovat, věřím že na živo jste zcela jiní třeba. Jen by jsme si nakonec asi o technice a dalších věcech moc nepokecali, protože v tomhle ohledu sem asi opravdu trošku jinde. Za mnou jezdí lidi , který chtěj poradit jaký gumy...půjčujou mi auta, abych mrknul jak to jede podvozkově, co to umí, jestli s tím něco třeba není apod...Různé auta...Je mi u zadku jaksi, co tu někteří plkaj o mě namísto debatě o autě. Je to zas vaše ztráta času a každej se holt vylejvá jinak. Já bleju o autech, vy zas o mě.

Mám rád konstruktivní kritiku, popsal jsem auto. Nedělal jsem vám duševní rozbory apod...A tímto tuhle další plodnou debatu fakt končím a já ji nezabil. Jde o diskuzi o nic víc...Neberte se tak vážně někteří...Chápu, že ješitnost je veliká co se týče tohodle koníčku....ale mě je to fakt u zadku, začal jsem vždy debatovat k autu ;) :mrgreen: Pravda je, že když jsem si jistej...rád si to prosazuju :D čus
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Miata » 13 dub 2011, 20:54

Já google umím používat, navíc mám doma autokatalogy z Německa od roku 1988 do teď. Takže suchá váha je 1160kg, běžně se uvádí všude 1200-1240kg... :lol:
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 13 dub 2011, 21:13

willy - já politik? Mě tohle skoro začíná bavit - politici kecaj hodně, to já moc neumim - ale ty fest...
Když už jsi měl Megana ve všem možným, tak si něco přečti třeba http://www.cars-data.com/en/renault-meg ... specs.html - zadkem tu váhu nezměříš.

Kobyho jsem pochopil tak, že jedinej kdo tady kecá o tom, jak skvělej je (prakticky v každým příspěvku - článku) jsi jen TY. Proto je zbytečný mu psát uštěpačný poznámky o tom jak je skvělej řidič nebo ne, na tebe byla, kvůli tvejm egoistickejm kecům - to ty jsi ten pomalejší kdo to nepochopil...

Jaký chyby sis nepřečetl a přišel jsi na ně?? Já si přečetl prakticky všechny, některý který jsem ani sám nezaznamenal - přeci jen každej vnímá věci jinak.

Po pravdě - chceš předokolku, kup si jí a neomílej dokola co už jsi řekl, působí to jako pláč už...
PavelS

Příspěvekod riderhenry » 14 dub 2011, 00:07

Tak mi to nedalo a tayk jsem se zeptal pritelkyne, ktera semnou v aute jezdi prakticky od te doby, co ho mam (3 a pul roku, 70 000 km), jak se v nem citi a jek je ji pohodlne. Rozpovidala se snad na 5 minut o tom, jake ma MX-5 oproti beznym autum vyhody. Kupodivu zadna stiznost...

Jeste mi neda - proc se navazet do Willyho auta? At uz je jakykoliv, to auto za to nemuze a jestli ho nekdo nevidel a nemuze rict, ze to je vylitana popelnice, nebo to nejde videt na fotkach, tak proc do toho rejpat? Nebo ze nema cistopis, nebo co... Podobne to Clio - delate, jako by to byl nejaky podradny odpad, pritom je to jedna z nejlepsich predokolek vubec. Nactene jsem to mel i pred svezenim a po svezeni jsem rozhodne nazor nezmenil. Kdyz to porovnate s CTR, tak za ty penize neni moc co resit asi. Na druhou stranu, porovnavat MX-5 s Meganem, to je vic nez mimo, kdyz uz jsme u tech rencku... :D Tim se ho teda nechci nijak zastavat, to vubec ne. Jako moravakovi mi ted moje predsudky samozrejme vely pravy opak :mrgreen:
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod dopr » 14 dub 2011, 00:13

riderhenry píše: Jako moravakovi mi ted moje predsudky samozrejme vely pravy opak :mrgreen:

Presne :lol: A koby, to je taky moravak inkognito :D
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod riderhenry » 14 dub 2011, 00:22

Infiltrovanej agent... :mrgreen:
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Borgi » 14 dub 2011, 07:40

Willi: Nechápu, ale doopravdy nechápu proč to auto ještě máš, jestli je to top, nahoď cenu a určitě se ho rychle zbavíš. Nikdo ti nebere že máš rád clio atd. Ale pořád to nesrovnávej, není to ani přímej konkurent MX-5 ani megan kabrio ne, a MX-5 vlatně ani není sportovní auto, když se na ni podíváš jak je udělaná. Fakt to prodej ušetříš sebe a hlavně nás.
Borgi

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...