Petře nikoho nepřesvědčuju přeci...to ne určitě to vyčteš i v těch mých slohách viz.ten poslední(umím to i pochválit), ale je mi jasný že na foru o MX5 se má mluvit hlavně hezky o tomto autě, ikdyž nevím proč. Já to vždycky řeknu jak to je, vezmu všechny plusy, minusy a udělám si názor. Samozřejmě, ten máme každej jinej, nikomu ten svůj necpu...Dávno jsem pochopil, že občas mluvím cizí řečí.
K těm co uměj tak slušně a citlivě reagovat: Všiml jsem si od začátku, že kluci odtud, hlavně teda z Moravy, si to vztahujou na sebe víc než je zdrávo a uměj bejt dost sprostý... nevím čím to je. Např.když jedeme na nějakou soutěž na Moravu , vždycky koukaj na Pražáky jak na exoty to je pravda ...a tomu odpovídá někdy i jednání jejich , byt jsme pokorný až zdrávo není:-)...Přitom jsme taky z masa a kostí že
Dobrej obrázek jsem si udělal, když jsem měl asi 5let zpět školení v Březnici týdenní...No co se dá dělat, předsudky jsou velkým problémem u nás všeobecně.
Mám naštestí, ale hodně přátel z Moravy, co se týče rally tedy...Takže jako vždy vyjímky jsou zaplatpánbůh, nechci to kastovat..... Ale na tomhle forum to žolíci z Moravy vyloženě zabijou vždy, vyjma teda Vavrise, který umí normálně argumentovat a nemá potřebu někoho řešit", diskutuje k autům
čabas