Konkurence mx 5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Konkurence mx 5

Příspěvekod willy2.0 » 13 dub 2011, 15:14

Petře nikoho nepřesvědčuju přeci...to ne určitě to vyčteš i v těch mých slohách viz.ten poslední(umím to i pochválit), ale je mi jasný že na foru o MX5 se má mluvit hlavně hezky o tomto autě, ikdyž nevím proč. Já to vždycky řeknu jak to je, vezmu všechny plusy, minusy a udělám si názor. Samozřejmě, ten máme každej jinej, nikomu ten svůj necpu...Dávno jsem pochopil, že občas mluvím cizí řečí.

K těm co uměj tak slušně a citlivě reagovat: Všiml jsem si od začátku, že kluci odtud, hlavně teda z Moravy, si to vztahujou na sebe víc než je zdrávo a uměj bejt dost sprostý... nevím čím to je. Např.když jedeme na nějakou soutěž na Moravu , vždycky koukaj na Pražáky jak na exoty to je pravda ...a tomu odpovídá někdy i jednání jejich , byt jsme pokorný až zdrávo není:-)...Přitom jsme taky z masa a kostí že :lol: :lol:
Dobrej obrázek jsem si udělal, když jsem měl asi 5let zpět školení v Březnici týdenní...No co se dá dělat, předsudky jsou velkým problémem u nás všeobecně.
Mám naštestí, ale hodně přátel z Moravy, co se týče rally tedy...Takže jako vždy vyjímky jsou zaplatpánbůh, nechci to kastovat..... Ale na tomhle forum to žolíci z Moravy vyloženě zabijou vždy, vyjma teda Vavrise, který umí normálně argumentovat a nemá potřebu někoho řešit", diskutuje k autům ;) 8-)
čabas
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Marfil » 13 dub 2011, 16:08

Já bych v tom všem už dál netancoval jako slůně v bahně..nech to všechno tak jak to je. Názory jsi všem sdělil, každý si k tomu něco řekl a tak udělej stopku.
8-)
Aktuálně B.E.Z mx5
Marfil

Příspěvekod Koby » 13 dub 2011, 16:57

Já říkám at už to konečně prodá dlouho, ale mám pocit, že tu jeho obyč 1,6 s korozí... Jinak nejchytřejší willy, NB jsem dovezl 4 a se všema najel tak nějak docela dost, asi víc jak ty a zadek mě nikdy nebolel... Pradoxně má měkčí sedačky a je v ní na dálnici s nataženou střechou i větší ticho než v NC... Tak to bys asi NC vůbec nezkousl... ;)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Miata » 13 dub 2011, 17:03

Willy: Neumíš nic, jen kecat!!! Megan cabrio 2.0 rok 97-98 váží minimálně 1240kg, tak už nás tady prosím tě nekrm tvými bludy, nesmysly. My ti to rozhodně žrát nebudeme!!!
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 13 dub 2011, 17:10

willy a proc si kupujes jiny auta kdyz ti nejvic vyhovuje clio RS. porid si rendlika a bud stastnej. i na ty FT te zachvilku zacne neco srat. to jsou auta ktery clovek kupuje srdcem a ne hlavou. ty ses evidentne nejvic zamiloval do renaultu o kterym basnis uz na tretim foru co sem te potkal. tak si ho kup a bud stastnej. ze srdce ti to preju ;)
PS: mozna je na case to tu zamknout a promazat.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Koby » 13 dub 2011, 17:11

Bych chtěl někdy vidět willýka jak řídí třeba :D Mně fakt stačí, je moc :lol: Meziplyny nesmysl a přežitek, megane cabrio je víc, protože má lepší motor, MX-5 je strašně nepohodlná :D Má super stav svýho auta, jen trocha koroze, to je přece normální... za 3 měsíce neni schopnej udělat ani čistopis :D a můžeme pokračovat... Pořád jen, že to je poslední příspěvěk na tohle forum. Willy, už sem prosím nepiš. Že ti neni trapně, vždycky řekneěš že už to je naposledy a pak zase trapně přitáhneš... Už nepřitahuj, akorát to tady zasíráš ;)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Koby » 13 dub 2011, 17:14

winie: By rád, dyt už pro něj jel, ale nedopadlo to přece.. Asi ho němci vobložili :D
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod PavelS » 13 dub 2011, 17:36

kuci,chapu ze uz vam z nej tecou nervy,ale uklidnete to...vsimnete si jeho prispevku-vetsina jich je podle pravidla,nakopnout neco (mx-5,moravaky...),pak to decentne utlumit,nekoho pochvalit i a pak napsat jak mu vsichni ublizujou.
V podstate nerekne absolutne nic hodnotnyho (vazne megan cabrio?? :P ), v lepsim pripade neco usmevnyho...Ja bych vypichnul, jak obratil po trech mesicich o 180 co se mazdy tyka.Trochu to vypovida o jeho schopnostech coby automobilovyho odbornika,ale za to ho nebudu mit nerad.Koneckoncu,nikdo mu nemuzeme mit za zly,ze chce neco predokolkovyho,pohodlnyho a francouzskyho-sice ze sebe udelal mensiho noumu,ze si koupil presnej opak,ale za to bych willyho taky neodsuzoval-chyby delame kazdej...
Jsme v tematu konkurence,tak kritiku i kdyz nesmyslnou tu necham,ale nehrotte to vic uz-pak se bude mazat...
PavelS

Příspěvekod George » 13 dub 2011, 18:18

Koby píše:Bych chtěl někdy vidět willýka jak řídí třeba :D Mně fakt stačí, je moc :lol: Meziplyny nesmysl a přežitek, megane cabrio je víc, protože má lepší motor, MX-5 je strašně nepohodlná :D Má super stav svýho auta, jen trocha koroze, to je přece normální... za 3 měsíce neni schopnej udělat ani čistopis :D a můžeme pokračovat... Pořád jen, že to je poslední příspěvěk na tohle forum. Willy, už sem prosím nepiš. Že ti neni trapně, vždycky řekneěš že už to je naposledy a pak zase trapně přitáhneš... Už nepřitahuj, akorát to tady zasíráš ;)

Jak ridi bys vedel, kdybys ho zazil na jdm-meeting
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Pavel260 » 13 dub 2011, 19:01

a já mám tu čest že jsem ho zažil :)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

PředchozíDalší