nene. tohle neni kolem richardu. tohle je okolo kasaren nahoru. ale jinak ten kopec co myslis ty je muj oblibenej. dobrej asfalt a zatacky. akorat tam neni moc videt a v noci tam beha zver. jinak spotreba dneska byla urcite dobra. dneska jsem byl v klidu spis sem se tak coural
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
ten fotak je celej nakej dosranej. myslim si ze spis bude vevnitr spinavej objektiv. zkousel sem na tom jinej a fotky byli v pohode. fotky co mam pro sebe na plochu a do souteze sem si retusnul, ale fotku kde vystrkuju prdel se mi nechtelo. tu si na plochu asi nikdo neda
Pavel260 píše:fotky super ale kdyz tu resite co si ma vycistit tak ja bych byl pro predni okno na posledni fotce
ja vim. stydim se stydim. malem sem proti tomu nizkymu slunicku skoro nic nevidel. v tydnu ji pujdu asi umejt a snad i konecne navoskovat. slibuju ji to uz vic jak rok
Přijel, nafotil... a stojí tam dodnes ne? Nebo se ti z té louky podařilo vyjet? Fotky jsou pěkný. Jako plagiát mi to nepřijde. To by byl každej plagiátor kdyby nemohl dělat nic co už někdo udělal před ním.