Zdravím!
Jak jste již asi z obrázků pochopili, dovezl jsem mx5ku z Německa, kde jsem ji našel přes inzerát. Musím uznat, že přístup prodejce v autosalonu Mazda v Tubingenu (kousek od Stuttgartu) opravdu neuvěřitelně příjemný - dal slevu, vyřídil přepis na úřadech, ochota až jsem nechápal...
Fakta o autu:
- první majitel
- stav tachometru: necelých 49tis. km
- první registrace: 2006/11
- pravidelný servis u zmíněného prodejce
- stav: až na minimum drobných škrábanců na laku, jak nové auto
- klasická výbava: BOSE (7repro+ cd changer), kůže, vyhřívání sedadel, eletrická okna a zrcátka, centrál s dálkou, 4 airbagy, DSC, xenony, samosvor, sportovní podvozek, (bohužel nemá keyless, na který jsem byl zvyklý z rodinné Mazdy 5).
Do auta byl doinstalován parkovací asistent, který jsem odmontoval z palubní desky, protože akorát zmatečné pískal při zařazení zpátečky. Trošku mě mrzí, že je navrtaný zadní narazník
Ta barva, původně jsem k ní moc vztah neměl a trošku jsem se jí bál, dokud jsem auto neviděl poprvé naživo před autosalónem, kde jsem se do ní okamžitě zakoukal.
JJ, snížení podvozku o ty ,,doporučené" 3cm asi na sebe nebude dlouho čekat. Je pravda, že to rozhodně přidá na vzhledu.
Tohle auto je můj první sportovní vůz a přiznávám, že jsem z něj odvařený:-) Jezdí a vypadá překrásně. Projet se s ním je prostě zážitek. Možná jsem čekal o trošku lepší akceleraci, ale uznávám, že celkový jízdní projev je špičkový. Ocenil bych asi trošku větší nádrž na palivo.
Nevím, co ještě dodat...
Vrána