tak honda je prakticka dost
zatim to staci. narvu do ni dve kola a jeste bagly na dovolenou a jezdi to za sest litru kdyz sem v klidu. je fakt ze sem uz parkrat uvazoval o necem novejsim a hondu prodat dokud ma aspon nakou cenu, ale nic me nejak extra neoslovilo. Novejsi hondu nechci. to by musel bejt jedine type R. koukal sem na golfa V, ale ten interier bych asi neprezil, uvazoval sem i A3, ale takova co by za to stala je mimo moje financni moznosti, pak sem jeste koukal na E46 v kombiku. Ale krome klesajici ceny civica me nic nenuti ho prodat a porizovat neco jinyho. Takze jednou nejspis skonci u mamy ktera s nim obcas jezdi a ja az budu chodit do prace tak uvidim. kazdopadne jak jsem psal uz driv. miata ma jedinyho jasnyho nastupce a to caterham super 7
. i kdyz se mi obcas honi v hlave myslenky na neco vykonejsiho uz ted, ale porad mam vuci tomu autu zavazek a nedam ho z rukou dokud to auto nebude takovy abych se za nej nemusel stydet a podavalo tomu odpovidajici vykon
mam ohromny stesti v tom ze mam garaz ktera me nic nestoji a do ty ve financni tisni miatu zavru a holt s ni jezdit nebudu. coz mozna nastane za rok, kdy se chystam na vlastni bydleni
Edit: takovej roman. uz vim jak se citi willy