Mě zas přijde vtipný jak tu spousta lidí řeší a pomlouvá jak kdyby to mělo snad zhoršit jízdní vlastnosti Proboha já VÍM že to je kokotina, ale prostě se mi to líbí, mě se zas nelíbí jiný blbosti co má kdo na autech tak co Vypínač jsem měl doma tak jsem ho využil a jak už jsem psal, mám k tomu i jiný duvody, ale rozebirát zabezpečení svého auta veřejně nechci
Každopádně jak jsem psal, sám vím že to je ptákovina ale líbí se mi to a nechápu jak to tu každeho vzrušuje. Stejnak před startem chvilku čekáte tak už je jedno jestli držím a čekám s rukou na klíčku nebo ten kousek přehmátnu a zažehnu .... KDO Z VÁS ZMÁČKL TO ČERVENÝ TLAČÍTKOOO?!?
Ryba píše:já myslim, že to nikoho nevzrušuje, spíš jen má každej potřebu říct jaká je to ptákovina:D
Hmm já vím že to je blbost jen na efekt a jen pro někoho ale mě se to prostě líbí tak nemusí mít každej potřebu mi kazit radost Navíc kdybych to měl dělat jen kvuli startování tak se na to vyprdnu protože jsem to mel koupený ještě na civica a ani na nej jsem to nedal, ale řešil jsem zabezpečení auta a ve spojením s tímto se mi to hodilo