Ryba - NA 1.8 ITB

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Ryba - NA 1.8 ITB

Příspěvekod Ryba » 08 bře 2011, 16:51

Tak abych tu těch videí neměl málo, tak sem se neska dostal k nahrání onboardu z kvalifikace v CDS minulej rok (muj první a zatim jedinej drift závod). Tréma zapracovala a já to solidně pohnojil, první kolo mělo bejt zahřívací a druhý dvě pak "ostrý":D

http://www.youtube.com/watch?v=SN3bJ_HoOOg
Ryba
špion

Příspěvekod KaCzaba » 08 bře 2011, 18:33

Dobry,ne?zas nikdo jinej z nas tam ani nejel,takze za nas ses nejlepsi :-)

Dnes jsem mel taky svuj prvni zavod,sam se sebou.neco jsem zkousel a obcas to i slo :-))))
Kamos neco snad natocil,tak az to sestriha a hodu na yt muzu taky nejsky kraveni nahodit.jinak dik za radu s deskama.uplne suprovej system tech samostavu.to nemcori to maj krapet hur reseny..
KaCzaba

Příspěvekod kousmen » 08 bře 2011, 19:04

No jestli sis to užil, tak všechno dobře dopadlo. Od prvního závodu bych výhru nečekal. Já se hlavně vždycky rád podívám jak si to pádíš. ;)
I tak obecně mě z tohodle fóra nejvíc zaujal tvůj stroj, vědomosti a názory. Takže máš moje sympatie a budu fandit v letošní sérii závodů. Rád bych se na tu mršku přijel aspoň jednou podívat... :)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Ryba » 08 bře 2011, 20:38

Výhru sem rozhodně nečekal, ale štvalo mě, že sem to nezajel ani z poloviny jak sem jezdil v treningu. Nadruhou stranu, nebyl sem poslední a to bylo to, s čim sem tam jel, hlavně si zkusit tu atmosféru, všude sem slýchal jak sou ta partička drifterů co jezdí cds uzavřená komunita atd, ale přitom to bylo fajn a nebo jet v treningu ve dvojci s těma nejlepšíma, to bylo super vidět to z první ruky jak to tam šle:D

Tenhle rok je dobrý, že se to rozdělí na PRO a AM, takže bude větší motivace, protož prostě s "profíkama", co jezděj několik let a hlavně na to maj auta to je naprostá utopie s mojí 150hp lodičkou.
Ryba
špion

Příspěvekod Ryba » 08 bře 2011, 20:51

KaCzaba píše:Dnes jsem mel taky svuj prvni zavod,sam se sebou.neco jsem zkousel a obcas to i slo :-))))
Kamos neco snad natocil,tak az to sestriha a hodu na yt muzu taky nejsky kraveni nahodit.jinak dik za radu s deskama.uplne suprovej system tech samostavu.to nemcori to maj krapet hur reseny..

Supr, tesim se! Takze vpohode vymena? to sem rad, ja kdyz sem to poprvy delal tak sem s tim solidne zapasil a nemohl zaboha prijit na to, proc ten pistek nechce zalizt:D
Ryba
špion

Příspěvekod kousmen » 08 bře 2011, 20:52

Vždycky je nejlepší zkusit si to sám ať už lidi říkají cokoli. Ti co drifty jezdí mají často auto jenom na drift a podle toho to taky pár let staví. To je pak zas o něčem jiným, ale určitě si nevedeš špatně a zajímá mě právě ten pokrok letos... Jaký máš teda plány se setupem na letošek? Na sosnu by to chtělo asi trochu víc zátahu v nižších otáčkách že?
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Ryba » 08 bře 2011, 21:10

plány moc nemám právě, po pěti letech v pracovnim procesu sem se teď "na starý kolena" dostal na vejšku, takže nebude moc peněz na nějaký velký závodění.

Plány sou takový, že teď rozdělávám motor a bude se překroužkovávat, výbrus a nový písty mě asi taky nejspíš neminou, ale pořád doufám, že ovalita bude ok, a nahodim jen nový kroužky a budu si pískat:D Takže hlavní je dát motor do OK stavu a repasovat tlumiče - ty sou totál KO stejně jako motor. popř lehký odlehčení v podobě sedaček a vyházení pár dílů v interiéru, jinak nic.

V CDS mám v plánu určitě Prahu a když se poštěstí tak Most nebo Sosnovou.

..ad sosna, na to to chce mít buď výkonný auto, nebo velkej skill:D Asi tak dvakrát se mi to povedlo napojit komplet, takže to jde, jen to chce trening.
Ryba
špion

Příspěvekod George » 08 bře 2011, 23:13

jsem si vzpoměl na toho komentátora, když jsi jel... to bylo na přezhubu :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Lukáš MX » 11 bře 2011, 21:41

Ryba píše:plány moc nemám právě, po pěti letech v pracovnim procesu sem se teď "na starý kolena" dostal na vejšku, takže nebude moc peněz na nějaký velký závodění.

Plány sou takový, že teď rozdělávám motor a bude se překroužkovávat, výbrus a nový písty mě asi taky nejspíš neminou, ale pořád doufám, že ovalita bude ok, a nahodim jen nový kroužky a budu si pískat:D Takže hlavní je dát motor do OK stavu a repasovat tlumiče - ty sou totál KO stejně jako motor. popř lehký odlehčení v podobě sedaček a vyházení pár dílů v interiéru, jinak nic.

V CDS mám v plánu určitě Prahu a když se poštěstí tak Most nebo Sosnovou.

..ad sosna, na to to chce mít buď výkonný auto, nebo velkej skill:D Asi tak dvakrát se mi to povedlo napojit komplet, takže to jde, jen to chce trening.

Podle mě bude vše ok já měl taky vše ok takže sem překroužkoval a přeguferoval co šlo a maká to :D
Obrázek
Lukáš MX

Příspěvekod KaCzaba » 12 bře 2011, 08:05

Pisty teda zatim menit nebudes?takze komprese bude seriova?
KaCzaba

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora