willy2.0 píše:Já zatím do zatáček(rychlejších) pod plynem moc nejezdím, abych se přiznal...na 4-5tku určitě ne...Z toho auta prostě nemám takovej blaženej pocit, abych mu nějak mega věřil jakoby (jako u těch předokol)..Takže to nepokouším, prostě by to chtělo změnit podvozek, nastavení, ale to nechci zas bylo by to na úkor zábavy. A v těch pomalejších na dvojku, trojku...Tam mi to baví, ale zezačátku jsem taky hobloval nechtěně hrany... ted už je to maličko lepší. Taky, už moc nepoužívám ani ručáka, ale utrhnu to zpravidla přes spojku...nebo prostě vyšší nájezdovkou-vhodnou a kdyžtak to rozhodit, volantem nebo to prostě podržet. Jen mě štve ten výkon, prostě to auto neodjíždí, přitom by to tomuhle autíčku tak slušelo. Už jsem říkal nejbližším, že s tím něco udělám...uvidíme kdy.
dopr píše: Kupuju vzdycky 4 gumy. Na predku se mi driv sjedou hrany nez samotny vzorek, takze resit, kam ktere gumy dat, je mi jedno
dopr píše: Kupuju vzdycky 4 gumy. Na predku se mi driv sjedou hrany nez samotny vzorek, takze resit, kam ktere gumy dat, je mi jedno
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků