tohle je pro me asi dalsi nekonecne tema

Posledni dobou se mi jevi jako nejrozumnejsi varianta kombinace tlumicu Bilstein (bud repasovanych, co mam ted na aute, nebo novych B6 no a nebo B8 - stejne tlumice se zkracenou pistnici, delane na zkracene pruziny) a nejakych pruzin, pravdepodobne asi FlyingMiata, nebo nechat udelat nejake na miru, kdyby to nebylo moc komplikovane. Uvazoval jsem i o jinych pruzinach, ale casto mi prisly moc kratke, mekke atd. Napriklad RacingBeat a Tein mi prijdou dost mekke, u Eibachu se mi zase nelibi, ze zadni i predni pruziny jsou stejne tvrde (minimalne u NB je pravidlem, ze predni pruziny jsou o 25% a vic tvrdsi nez zadni) atd. Nebo je taky varianta koupit jen tlumice, nechat seriove pruziny a koupit stabilizator, resp. oba., takze se omezy naklony, ale komfort je porad na prijatelne urovni a auto projede vsude...
Za me teda Bilstein B6 + FlyingMiata pruziny + FlyingMiata predni stabilizator + upravena geometrie (podobne jako doporucuje FlyingMiata)
No a kdyby bylo dost penez a chtelo by se mi to do toho vrazit, tak bych prvni dva cleny vymenil za
http://fatcatmotorsports.com/ - jinak na te strance se da taky najit plno zajimavych informaci, Shaikh i vzdycky velice ochotne poradi a myslim, ze je to clovek, ktery vi o cem mluvi. No a ty dorazy (bumpstops) ostatne muzou byt taky dost zajimava uprava samy o sobe...