riderhenry píše:vzdyt takovych zdrazeni bylo... Vyssi DPH, primichavani bioslozky (bych rekl, ze tady byste teda meli nadavat nejvic )... Tohle je snad poprve, kdy je to zdrazeni "trzni" Stat na tom ma myslim jeste vic nez 14 korun. Spis mi vadi, ze platime kazdy v podstate 60% dan z prijmu, kdyz se to vsechno secte, no a pak z tech 40%, ktere mu zbydou, jde jeste zaplatit benzin, kde je dan taky kolem 50%. No a jake za to dostane sluzby? Ted jsem byl behem tydnu trikrat na urade a musim rict, ze uz mam celkem dost do konce zivota.
Btw. vytezeni jednoho litru ropy stoji myslim kolem 1.5 Kc, jen pro predstavu
riderhenry píše:vzdyt takovych zdrazeni bylo... Vyssi DPH, primichavani bioslozky (bych rekl, ze tady byste teda meli nadavat nejvic )... Tohle je snad poprve, kdy je to zdrazeni "trzni" Stat na tom ma myslim jeste vic nez 14 korun. Spis mi vadi, ze platime kazdy v podstate 60% dan z prijmu, kdyz se to vsechno secte, no a pak z tech 40%, ktere mu zbydou, jde jeste zaplatit benzin, kde je dan taky kolem 50%. No a jake za to dostane sluzby? Ted jsem byl behem tydnu trikrat na urade a musim rict, ze uz mam celkem dost do konce zivota.
Btw. vytezeni jednoho litru ropy stoji myslim kolem 1.5 Kc, jen pro predstavu
riderhenry píše:Zajimave. Ja si treba nemyslim, ze by stat mel mit tak velky rozpocet a zajistovat tolik sluzeb. At uz mluvime o knihovnach, skolach, zdravotnictvi, duchodech... Kdyz clovek jde nekam na urad a podiva se na to trochu realisticky, tak si vsimne, ze by dost veci slo delat efektivneji, levneji... Pak tu mame korupci, ktera jde z tech stejnych penez... Ale to je asi zbytecna diskuze a politika sem ai fakt nepatri, tak nechci rozjizdet nejaky flame
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 31 návštevníků