Borgi píše:PavelS píše:My máme takový štěstí, že má willy tolik kamarádů - dozvíme se díky tomu strašně moc věcí! A hlavně o CTR jak najednou vim tolik věcí - to je supr...
Borgi, už dej video! Ale stejně si myslim, že ten motor do léta nevydrží...
Pavliku slibuju ze se polepsim, a zitra nehaky videjko udelam Poslys myslim ze ten motor snad vydrzi delam pro to vsechno, zase nejsem takovej letec abych s tim jezdil porad v turbu A kdyz nevydrzi bohuzel cetl jsem o hrozne moc setupech ktery fungujou, a pokud nekde nenastane problem, jako chda smes apod. Tak vydrzi Vem si ze Flyin miata pise ze na serii do 12 psi no problem, a to jsou myslim jinak skuseni borci jak my vsichni Zatim vsechno funguje jak ma teplota parada vsechno parada, jen jsem dal omezovac na 6000 rpm protoze mi uz pak nedodavaji vstriky a jde to do chuda, navic mam predstih hodne dole na ukor vykonu ale ve prospech motoru. Vidis to vsechno peclive monitoruju tak tajne verim ze nezklame a jestli jo, tak ji presto smekam ze byla statecna
willy2.0 píše:Nemá cenu vám něco vysvětlovat, je vidět, že nechápete vůbec podstatu věci..Zkouším určitý přirovnání , aby jste pochopily, je jedno jestli je to Renault nebo něco jiného, je mi, ale jasný, že je to blbost ... protože některé motory co se upravujou a zmínil jsem jste pochopitelně neviděli rozebrané, po defektu apod....Tohle je třeba váš první performance, já, už něco málo viděl, tak jsem chtěl něco doplnit třeba jen...Pozeptat se. Nemá to cenu...Víc k tomu psát nebudu..Španělská vesnice a věci vyčtený z for je mi to jasný. Nebudu to zkoušet dál..Akorát vás to rozčiluje, ale proto jsem to nepsal.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 33 návštevníků