Pavel260 píše:a HT neni kvuli tomu ze by ti tam byla zima ale kvuli setreni softtopu ktery v zime trpi
Frankie Sporty píše:Kreuz píše:no tu klimatizaci bych chtěl. přece jenom si neumím představit, že budu jezdit se střechou dole když bude vedro a navíc si to bez ní už neumím představit....
k tomu podvozku a soli...ten se dá nějak ošetřit ne? někdo mi to říkal, se na celý podvozek nanese vrstva něčeho, co to zakonzervuje
Mám to chápat tak, že ve vedrech budeš pod deklem schovanej jedna vec je vedro, ale druhá vec je sedet ve vedru v roadsteru s nataženou střechou..
Frankie Sporty píše:Mám to chápat tak, že ve vedrech budeš pod deklem schovanej jedna vec je vedro, ale druhá vec je sedet ve vedru v roadsteru s nataženou střechou..
Frankie Sporty píše:Kreuz píše:no tu klimatizaci bych chtěl. přece jenom si neumím představit, že budu jezdit se střechou dole když bude vedro a navíc si to bez ní už neumím představit....
k tomu podvozku a soli...ten se dá nějak ošetřit ne? někdo mi to říkal, se na celý podvozek nanese vrstva něčeho, co to zakonzervuje
Mám to chápat tak, že ve vedrech budeš pod deklem schovanej jedna vec je vedro, ale druhá vec je sedet ve vedru v roadsteru s nataženou střechou..
Pavel260 píše:ty si se ještě nepotkal ani s řádným úpalem asi, uvidíme
Frankie Sporty píše:PÁNOVÉÉ.. jedno léto jsem brigádničil jako kurýr a radši bych sebou u spolujezdce vozil kbelík s vodou a máčel si tam čapku a u nohou ledničku s minerálkou, než se nechat zavřít do plechovky.. Rozhodně přiznám, že pak 40 na slunci není vždycky super představa, ale rozhodně lepší než 60 v plechovce s odznáčkem toyota
A ten prach, to je asi pravda, s tím jsem se ještě ale zatím nepotkal..
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] a 179 návštevníků