MX5 jako jediné auto

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 jako jediné auto

Příspěvekod Pavel260 » 27 úno 2011, 18:02

on ale pise jen o 100 :D a ne o penezich za fabku :D a co jsem slysel od kluku s NC tak je to v zime nepouzitelne :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Kreuz » 27 úno 2011, 18:06

no to je právě ono...buďto bych fabii prodal a tak kolem 140k bych mohl dostat takže bych na mazdu měl kolem 240k, nebo bych koupil mazdu jako druhé auto za těch 100k.... btw jak je to s klimatizací? ta bude asi až v NC co...?
Kreuz

Příspěvekod woody » 27 úno 2011, 18:08

Do NBFL se klima dávala... Ale za 250 bych spíš už koukal po NCčku - asi by to byla 1.8, ale spousta lidí říká, že charakter toho motoru se k MX-5 hodí víc než dvoulitr...
woody

Příspěvekod George » 27 úno 2011, 18:20

klima byla i v NAčku;) přijde mi, že na NC je 240 málo a na NB zas moc no :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Frankie Sporty » 27 úno 2011, 18:47

Tedkon od ledna v NBFL bez hardtopu a bez klimy.. uplně s přehledem, jakmile se zahřeje motor, je tam teplo behem 2 minut.. takže když nekam jedes, v aute je behem 5 minut krásně (topíš minimální obsah).. Řešil jsem to samí, že časem uvidím.. hardtop jsem chtel ze začátku, teď jak se koukám zpátky, tak mi to příde zbytečné a ten vinyl je dobře použitelnej.. Co se týče pneu a takhle.. zatím jsem mel jen 14" a auto jezdilo s přehledem.. Je pravda, že tu "zimní" sezonu jsem nechytil a ten opravdovej zasolenej marast jsem nepotkal.. a ani potkávat nehodlám.. V zimě na hory atd si proste vezmu jiný auto, ať už příbuzný nebo kamarádi a do zasněženejch kalamit se pouštět nehodlám.. Pravdou bude, že auto v zimě bude trpět, ale trocha tý péče tomu pomůže a když to v těch náročnejch dnech proženeš dobrou myčkou s tryskama na podvozek (cca 90,- bez vosku, kterej stejne nedávám) tak ti nějakej čas vydržet musí.. a pak jde o auto za 100-200 kolíků.. když ti nekde trochu narezne, tak to fixneš.. Samozřejmě že ti to auto přiroste k srdci, ale je to pořád jen auto a není to základ vesmíru.. Přinejhorším, když ti nebude vyhovovat, tak ho pošleš dál jako fabku ;) ;)
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod woody » 27 úno 2011, 20:04

Frankie: Ty jsi z Prahy? Kam jezdíš na myčku kde je to i s podvozkem za 90,-?
woody

Příspěvekod Kreuz » 27 úno 2011, 20:38

no tu klimatizaci bych chtěl. přece jenom si neumím představit, že budu jezdit se střechou dole když bude vedro a navíc si to bez ní už neumím představit....
k tomu podvozku a soli...ten se dá nějak ošetřit ne? někdo mi to říkal, se na celý podvozek nanese vrstva něčeho, co to zakonzervuje
Kreuz

Příspěvekod Pavel260 » 27 úno 2011, 20:39

a HT neni kvuli tomu ze by ti tam byla zima ale kvuli setreni softtopu ktery v zime trpi
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Frankie Sporty » 27 úno 2011, 21:48

jj, z Prahy.. respektive Praha západ a přesněji na zličíně.. a u Globusu na zličíně je jedna myčka, hned vedle benzínky.. Jedou tam proste na cenu a kvantitu, takže i čekáš většinou frontu... Ten benzín bych tam asi raději nebral :D ale ta myčka je 55,- opláchnutí a 69,- opláchnutí s péčí o podvozek :)) (jsem si předtím přidal, aby zas tolik nezáviděli)... Řešit, jestli myčka ničí lak se mi u tohohle auta zdá zbytečný, jasně že v léťe si to umeju pěkne s lahvoněm na dvorku, ale v zimě takovej gurmán nejsem.. A k tý myčce, je to takovej delší tunel, kde tě protahujou za kola.. Jednou jsem se ptal, co považujou za péči o podvozek a ukázal mi tam ty trysky, že to vyplachne.. Pravdou je, že když tě tím protahujou, tak tě to uplně lechtá přes kobereček do nohou.. Všemocný to asi taky nebude, ale rozhodně to pomůže víc, než se snažit nějakou wapkou ze strany nebo to jen polejt kýblem vody.. :lol: :lol:
Frankie Sporty

Příspěvekod Frankie Sporty » 27 úno 2011, 21:50

Kreuz píše:no tu klimatizaci bych chtěl. přece jenom si neumím představit, že budu jezdit se střechou dole když bude vedro a navíc si to bez ní už neumím představit....
k tomu podvozku a soli...ten se dá nějak ošetřit ne? někdo mi to říkal, se na celý podvozek nanese vrstva něčeho, co to zakonzervuje

Mám to chápat tak, že ve vedrech budeš pod deklem schovanej :D jedna vec je vedro, ale druhá vec je sedet ve vedru v roadsteru s nataženou střechou.. :shock: :shock:
Frankie Sporty

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...