Jasne video hodim, jak nejaky natocim a hlavne az budu mit vyfuk pripojenej vcera jsme jezdily jen s downpipe a nic zvuk jak nascar a do toho to turbo a potom ten odfuk aaaaaaaaaa no neznam nic skvostnejsiho
Moc hezky vybarvene svody Kolik to ma ted zhruba koniku pri tom tlaku ktery foukas? I tak to vypada,ze magdicka bude takova mala nenapadna bestie Jeste odstinit vzduchovy filtr,nebudes pridelavat nejak studeny privod vzduchu?
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Ten filtr je tam zatím jen tak, ve finále bude až u světla vepředu Nenápadná to ona je kolik to má to ti neřeknu neměřil jsem to protože to ještě není odladěný, a jsou brutálně snížený předstihy, radši zatím ale jední slovem má to víc než měl kopresor to 100 %, když dám podlahu na 5tku ve 130 tak to neudrží spojka velmi střídmý odhad kolem 200 víc asi ne.
Kolem 200 koniku,to uz je docela mazec Vice bych uz snad ani nedaval,aby ses nebal pak slapnout v zatacce na plyn.Prehledl sem to,ale mas tam samosvor? Edit : uz to vidim v podpise,mas
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Doopravdy jsem byl překvapej těma jízdníma vlastnostma, když na to v zatáčce dupneš tak se to nějak nekontrolovaně neurve, spíš tak plynule. 200? to není moje cílovka. Jak říkal Čobol, kdo má koule jde dál