Koby já měl asi 5 Renaultů...když si vybereš správnej motor není problém souhlasím. Toho mistra světa si nech, jen konstatuju sem tam. Vynechme osobních narážek, bavme se k věci. Ok. Jen tak to může mít úroven, píšu svůj názor, respektuju druhej, ikdyž třeba nesouhlasím...Nedám to najevo tak, že si pitomej nebo tak něco. Jsme dospělí lidi, vynechme ješitnost apod...
Jo o tom štestí na kus , jsem výše psal, máš v tomhle určitě pravdu...U Rendlů jsem měl vždy štestí, když eliminuješ problematický Dci některý (ideál je 2.0benzín) a širší výbavu, jde nakonec o bezpečné, relativně spolehlivé a pohodlné auta, s pozink kaslí. Proti nim nic nemám, u nás jsme na nich jezdily vždy...Ani nežerou silnejší benzíny, což se nedá vůbec říct o jiných franc.značkách Peugeot mi nesmí do baráku, jak ty se zkur...A ta Toyota s VVT motorama do 07 taky petelice..Ale časem se budou snažit všichni. Lidi si, už vybíraj pořádně...Existuje internet, takže snadno se každej dočte co se kde ser..e a nese..re.
Samozřejmě někdy je to i o volbě srdce, někdo má rád tu svou značku...a prostě ji bude hájit, to chápu. Já mluvím za sebe, některý automobilky prostě vypouštím a vím proč.
Berte mě prosím s rezervou, mám prostě vyhraněnější názor v tomhle možná, protože je to moje nej hobby a živilo mě to, ale nechci, aby to vypadalo tak, že dělám chytráka.Oki.