Diskuze k inzerátu Alta...zajímavá cena a tak...

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: P: mx-5 1.6 16V NB

Příspěvekod z.vymazal » 23 úno 2011, 12:49

no coment, blba
souhlas s borgim fiaj je bez problému má akorát špatnou reputaci když se sem v 90 letech začaly vozit vyčuchliny z It. to Hyunadai ještě dělal šicí stroje
promazat prosím
z.vymazal

Příspěvekod willy2.0 » 23 úno 2011, 13:02

PRAXE milej přispěvateli praxe. Některé automobilky, težily-těží z toho, že jsou známé...Jiné museli zlepšit svou reputaci a spolehlivost a šli s kvalitou něuvěřitelně nahoru, mnohdy tak, že překonali zažitý značky...Ostatně promítá se to i do prodejů postupně. Toť vše...
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Dee #4 » 23 úno 2011, 13:16

Hayko píše:Já jen kroutím hlavou nad přirovnáním mx5 k yarisu nebo hur getzu :?

:lol: souhlas
jo a jinak - prosim vas co resite blbiny typu - za kolik by ji mel prodavat :?: proste ji prodava za tolik a tolik, ikdyby tam dal cenu 120t, tak co jako ;)
me osobne prijde ta cena hodne HOODNE lakava, ale spekulovat o tom ze cesi prodavaj za vic apod. Tak snad je vzdycky na majitelovi za kolik se rozhodne to svoje auto prodat, jeho vec.
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod dopr » 23 úno 2011, 13:22

willy2.0 píše:PRAXE milej přispěvateli praxe. Některé automobilky, težily-těží z toho, že jsou známé...Jiné museli zlepšit svou reputaci a spolehlivost a šli s kvalitou něuvěřitelně nahoru, mnohdy tak, že překonali zažitý značky...Ostatně promítá se to i do prodejů postupně. Toť vše...

Hyundai slo kvalitou nahoru predevsim diky tomu, ze se spojili s Kiou. Diky tomu, ze sdili platformy, motory a dalsi veci, usetrili obrovske prostredky, ktere mohli investovat do vyvoje, kvality atd.
No ale uz by to fakt mohl nekdo promaznout :D
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod Henges » 23 úno 2011, 13:25

Hele kam mi to zmizelo :lol: Tady se nesmí psát chvála na hyundai? :lol:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Winie » 23 úno 2011, 13:55

sice se to tu smazne, ale stejne mi to neda se nevyjadrit. Pro me osobne je hyundai nejhorsi auto co jsem kdy ridil. a ze sem jich ridil pomerne dost. Tata mel elantru 1,6 z roku kolem 2003 a to auto bylo tak na urovni civica z roku 92, ted ma Santa Fe z roku 2004 a to je to nejhorsi auto na svete. podvozek snad delali z zelatiny, prevodovku ze susenek a interier snad z kartonu. To auto je naprosto priserny. nehlede na motor, kterej si tata inteligentne vybral V6 2,7 :roll: . Getzem obcas jezdim a to samy. Automat v plny vybave a kvalita zpracovani je naprosto priserna. A kdyz vezmu v uvahu, ze to je rok 2007, stal tusim kolem 350 a dneska ma realnou prodejni cenu kolem 80ti tis, tak je to hruza. Co se tyka malejch aut, osobne bych volil taky asi yaris hlavne kvuli spolehlivosti a zpracovani. Kdybych chtel neco trosku vic na image, tak bych volil asi Fiat 500 :oops:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod willy2.0 » 23 úno 2011, 14:29

Dopr...JJ Kia echt, i tu bych volil ...např.Ceed dobrá volba ve střední třídě.

No Winie, ty se bavíš ještě o Hyundaiích , který za moc nestáli...Ta Elantra a SantaFe vaše spadaj ještě do období, kdy šli teprv nahoru. Až nový Santa Fe , model po tom vašem je v pořádku. Jinak k tomu Getzu s automatem...Je jasný, že s automatem se to špatně prodává, není to ideál volba, drží si to cenu hůře...Každopádně nemůžeš na to koukat jako na auta s nějakým prožitkem z řízení...BMW to není, nikdy nebude, ale za ty peníze bych to volil i před VW, nebo Škodou apod...Hyundai a Kiu, je to minimálně stejně kvalitní a tolik to nepotkáváš ještě.

Jinak 500kule je hodně povedená, u nás to má někdo v Abarth verzi, hodně pěkný...Jako poslední Fiaty šli nahoru trošku a new Punto je zachránilo doslova, už byli hodně v prd...A např.nafty-JTD fungujou dobře , dobře jedou a nežerou...Celkově pozoruju, že víc automobilek se snaží dbát více na kvalitu...Což je dobře. I např. novej Megan RS, v kterým jsem jel tuhle uvnitř, už nevypá tak, že by ses poblil...
Ale pořád jsou v některých autech špatný motory" apod... Uvidíme časem no. Já jsem spíš zvědavej jak dlouho potrvá moda downsizingu.

Víc k tomu psát nebudu, každej má názor svůj...Fakt to nikomu necpu, jen můj náhled...U mě je to někdy prof.deformace.
Maximum Atack"
willy2.0

Re: Diskuze k inzerátu Alta...zajímavá cena a tak...

Příspěvekod Koby » 23 úno 2011, 16:05

willy: Co seš tu, chováš se trošku jako mistr světa... Můj názor.. Do aut tu děláme tak nějak všichni ;) Znám plno lidí s fiatem, renaultem i peugeotem a nikdo nějak nenadává... Naopak, pokud něco odejde dřív, tak v případě Fiatu to stojí aspon pusu, s peugeotem je to lepší pruměr, renault, ten má opravud drahý díly. Ale známý má Lagunu 2. generace, jezdí mu to uplně no problem, kolega si koupil Megane, jezdí mu to... A světě div se, rodiče maj Mazdu 6 2005 - kupována nová, garážovaná, nebouraná... A po 5 letech reznou zadní levý dveře, haubna, na nárazníku se odlepuje lak... Problém se zadním stěračem, nefunguje naklápění světel, klepe něco v řízení... Najeto 90 tkm z toho tak 80 tkm po dálnicích... Je to vždy kus od kusu...
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod willy2.0 » 23 úno 2011, 16:13

Koby já měl asi 5 Renaultů...když si vybereš správnej motor není problém souhlasím. Toho mistra světa si nech, jen konstatuju sem tam. Vynechme osobních narážek, bavme se k věci. Ok. Jen tak to může mít úroven, píšu svůj názor, respektuju druhej, ikdyž třeba nesouhlasím...Nedám to najevo tak, že si pitomej nebo tak něco. Jsme dospělí lidi, vynechme ješitnost apod... ;)
Jo o tom štestí na kus , jsem výše psal, máš v tomhle určitě pravdu...U Rendlů jsem měl vždy štestí, když eliminuješ problematický Dci některý (ideál je 2.0benzín) a širší výbavu, jde nakonec o bezpečné, relativně spolehlivé a pohodlné auta, s pozink kaslí. Proti nim nic nemám, u nás jsme na nich jezdily vždy...Ani nežerou silnejší benzíny, což se nedá vůbec říct o jiných franc.značkách Peugeot mi nesmí do baráku, jak ty se zkur...A ta Toyota s VVT motorama do 07 taky petelice..Ale časem se budou snažit všichni. Lidi si, už vybíraj pořádně...Existuje internet, takže snadno se každej dočte co se kde ser..e a nese..re.
Samozřejmě někdy je to i o volbě srdce, někdo má rád tu svou značku...a prostě ji bude hájit, to chápu. Já mluvím za sebe, některý automobilky prostě vypouštím a vím proč.
Berte mě prosím s rezervou, mám prostě vyhraněnější názor v tomhle možná, protože je to moje nej hobby a živilo mě to, ale nechci, aby to vypadalo tak, že dělám chytráka.Oki.
Naposledy upravil willy2.0 dne 23 úno 2011, 16:25, celkově upraveno 1
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Henges » 23 úno 2011, 16:24

Asi kus od kusu. Jezdím v zimě a když potřebuju ted do práce s hyundaiem s mužným jménem pony a ikdyž už ´mu táhne na 18 let tak je to držák. Zadní tlumiče už jsou teda ko, motor už si veme nějakej ten olej, ale neměli jsme na něm jedinou vážnou závadu za celý ty roky. Dřív se to dalo srovnávat s felicií která bylo o nějakej ten rok mladší a přitom měl lepší výbavu a ještě si pamatuju jak jsem došel z autoškoly před 10 lety, sedl do něj a říkal jak je to lepší svezení než ve filcce :lol: Jediný co na něm kdy odešlo byly spotřebky jako brzdy, nějaká gumička atd. Tata byl tak spokojenej že ikdyž pokukoval po jiných značkach tak když přišel na trh ted nový model a to ix20 tak bylo jasno. Sám můžu říct že bych si ho taky klidně pořídil :D fakt bezva kára :P
Henges

Obrázky: 5

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...