od PetrB » 20 dub 2019, 11:19
Ahoj všem,
Předně děkuji primáři Radunovi za přijetí dalšího pacienta s akutní miatitidou na oddělení číslo 5. Jmenuju se Petr, jsem tu novej a už nějaký čas na sobě pozoruju příznaky blížícího se mladšího středního věku, tak jsem se rozhodl, že si taky jednou udělám radost a vybírám svou první mazdu.
Jelikož z toho co jsem se tady dočetl mám asi hraniční výšku (185cm), tak hledám NB(NBFL) v konfiguraci 1,8 (což není podmínkou) + nevyhřívané sedačky + klima. Po procházení inzerátu mě zarazilo kolik málo jednaosmiček to takhle má. Naopak aut s vyhřívanými sedadly ale bez klimy je celkem dost. Vím že sedadla můžu vyměnit, ale nechci tím narušit koncepci interiéru.
Dřív než udělám finální rozhodnutí, chtěl bych se zeptat někoho místního, zda by byl ochoten mě za flašku domácí slivovice nechat posadit se do svého NB (NBFL) které má tovární vyhřívané sedačky, abych věděl, jestli mě ten výhřev nebude příliš omezovat. Mám ve zvyku sedět v autě zhruba na polovině sedáku a s více sklopeným opěradlem dozadu. Proporce tělo - nohy asi lehce ve prospěch nohou,.. nedokážu posoudit. Jsem od Ostravy, můžu přijet kamkoli v rámci severní Moravy, časově celkem flexibilní. Najdu někoho?
Děkuji a zdravím!