TeeJay píše:Dneska bílé ND před Flošnou kolem 3-4. odpolední, poslední dobou ho po Malšovicích potkávám až podezřele často a Karel to není a taktéž zelené NB před flošnou ve skoro stejný čas směrem do Malšovic obě střecha dole, jak to má být.
TeeJay píše:Tvoje auto je zatím ještě v některých předních partiích průhledné...
cafe-racer píše:TeeJay píše:Dneska bílé ND před Flošnou kolem 3-4. odpolední, poslední dobou ho po Malšovicích potkávám až podezřele často a Karel to není a taktéž zelené NB před flošnou ve skoro stejný čas směrem do Malšovic obě střecha dole, jak to má být.
Bílé ND tady vídám často, má švýcarskou značku.
Tomin píše:Totál bizár! Jsem dneska na obchvatu Slavkova u B. potkal doprotivky tmavě fialové a extra lesklé NA. Jenže jsem do poslední chvíle nevěděl jestli vidím NA nebo ND. Zmátly mě zavřená světla a hodně svítivé LED pásky. Nebo to fakt bylo ND? Nevím.
A pak že se čtvrtá generace vzhledově hodně vzdálila od předchozích MX-5.
TeeJay píše:A dneska zase to bílé ND, tentokrát krátce po desáté dopolední v HK u Tesly směrem od Intersparu do Malšovic... tak se soustředím na značku, přečtu 7H1, což mi je hned divné, kouknu na řidiče a on je to Karel ale z Octávky moc nemělo smysl mávat, zrovna jsem jel do garáže pokračovat v práci na své Mazdě
cafe-racer píše:čtvrtek v 16h bílé ND u Kobylic , KarolKo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků