BorisB píše:Díky za všechny vyjádření, vzhledem k tomu, že nespěchám, budu muset počkat na konec sezóny. V zimě bylo na mobile.de několik zajímavých aut lehce přes EUR 6 000, ale nebyl jsem dostatečně rychlý.
Nákupem starého auta výdaje motoristy teprve začínají, nevěřím na to, že prodávající proinvestuje spoustu peněz, aby následný majitel měl bezstarostný život.
KarlosPV píše: MX5 si s největší pravděpodobností nekoupí nějaké pako, které ji chce dojezdit do polomrtva a prodat. Pravděpodobně má k autům a ježdění blízko, tak se o ni i stará.
KarlosPV píše:BorisB píše:Díky za všechny vyjádření, vzhledem k tomu, že nespěchám, budu muset počkat na konec sezóny. V zimě bylo na mobile.de několik zajímavých aut lehce přes EUR 6 000, ale nebyl jsem dostatečně rychlý.
Nákupem starého auta výdaje motoristy teprve začínají, nevěřím na to, že prodávající proinvestuje spoustu peněz, aby následný majitel měl bezstarostný život.
Ty investice samozřejmě nejsou primárně pro dalšího majitele, ale pro vlastní klid. MX5 si s největší pravděpodobností nekoupí nějaké pako, které ji chce dojezdit do polomrtva a prodat. Pravděpodobně má k autům a ježdění blízko, tak se o ni i stará. Já po nákupu preventivně vyměnil všechen možný spotřebák a ještě si pro potěšení přikoupil nějaké "nutné vylepšení" a novou sadu pneu. Takže za málo to nebylo a není jisté, jestli to další majitel ocení Ale prostě už má svoje roky, takže bezstarostný život s ní nebude i když ji budu leštit a opečovávat jak chci (třeba můj problém s keyless). A je jedno jestli to bude 1,8 nebo 2,0, nebo rok 2006 nebo třeba 2012 a taky bude jedno, jestli ji koupíš teď, nebo na konci sezóny. Akorát tě celou sezónu bez ní budou svrbět ruce
Tomin píše:A právě proto, aby se mi podobné blbosti nehonily hlavou, si netoužím zařídit NB, natož origo NA. No a ND je pro mě úplně vzduch. To víš že jo - nějakou kdoví jakou couru do garáže. Nasrat!
BorisB píše:Právě ND doporučuju projet, je to návrat ke kořenům, je hodně dobrá. Je to sice o penězích, ale život je krátkej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 161 návštevníků