Jirra97 píše:Blix píše:Podle tohoto bys to měl poznat https://www.miata.net/garage/diffguide/.
Jsem taky z Frýdku tak bysme se pak (nebo hned) mohli sejít a trochu to srovnat
Musím vidět tu tvoji, chci taky výhřev sedaček a podobné tapce dveří, takže se můžem někdy domluvit a zkouknout to
froxic píše:
Vítej v klubu divnolidí Jsem sice z okolí Ovy, ale fo FM je to kousek a semtam jezdíme na Bílou a valachy, takže se třeba někdy potkáme
Pokud už řešíš frame rails, tak doporučuji i dorazy dveří (Taikany), ale to už jsi určitě četl.
Blix píše:Já mám frameraily, výtuhu nápravice a towerbrace z nb, plánuju si vyrobit frogarms ale ty delriny do dveří furt nějak nevím. Je to fakt tak znát proti dobře nastaveným oem dorazům? Nastavoval jsem je a přihýbal ten plech na dveřích aby co nejlepe padly a přijde mi jestli půl kouzla těch delrinů není jen v tom že vymezíš tu vůli kterou předtím nikdo neřešil.
Zkusím si vzpomenout až bude tma a auto bude někde venku tak to vyfotím.Fernie píše:Můžeš pak prosím hodit fotku, jak svítí ty LED světla? uvažuju o nich, ale záleží na lomu světla a tak kolem...
carlos999 píše:ten prošívaný matroš na ty tapece máš odkud?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 74 návštevníků