Jako většina aut tam je dotažené z Německa a je třeba udělat dovozovou STK, což je ale klasika.
Z pohledu positivních věcí:
- auto v černé vypadá moc hezky a pevná skládací střecha je i pro mě jednou z priorit
- co se týká vzhledu, vypadá na svoje roky víc než slušně- minimum nějakých škrábanců a co jsem nahlédl z boku pod auto, tak jen povrchová koroze
- vnitřek opotřebený jen minimálně, zrcátka, klima, rádio, střecha atd. fungují bez problémů
- motor naskočí na brnk a krásně si drží otáčky, žádné pazvuky
- oproti mojí Nbfl má poměrně citelné zpoždění na sešlápnutí plynu- ale tím je moje 2. generace známá, že to reaguje bleskově- tobě to asi při porovnání s běžnými auty ani nepřijde
- nemá to servisní historii, o původu auta v podstatě nic neví, ale km mají doložené třemi posledními STK protokoly
- kotouče jsou ve slušném stavu, bez větší hrany či drážek...destičky nebyly dost dobře vidět, ale nějaký materiál na nich ještě byl.
Teď ty slabší věci:
- po krátkém přemlouvání nám potvrdil, že bylo měněné jedno z předních světel a podle nás i nárazník- je to vidět na neslícovaných dílech, viz foto (posílám přes úschovnu)
- pneu jsou tak na dojetí, DOT jsem si bohužel nevzpomněl zkontrolovat
- na 1.8 je cena poměrně vysoko, ale třeba dovozovou STK gratis, nebo slevu do 5tis Kč bys z něho určitě dostal- je si vědom toho, že prodává kabrio před zimou
- plus je zvykem u auta bez servisní historie udělat nové rozvody+pumpu, filtry a náplně...stojí to prachy, ale máš pak jistotu, co tam je dělané.
Vzhledem k tomu světlu a nárazníku bych počítal, že bylo auto ťuknuté- nemusí to znamenat nic zlého, ale určitě bych ho tak vzal na testovací jízdu, jestli někam netáhne a pak taky na zvedák podívat se na podvozek a napojit na diagnostiku.
mylys píše:Přesně na toto auto jsem se byl včera podívat a otestovat si, jestli se při svých 186cm do NC vlezu. A jde to. Auto jsem nějak extra neprohlížel, protože chci plátěnou střechu, ale co mě zaujalo, byly brutální mezery mezi přístroji a kapličkou - bylo vidět až na palubní desku před čelním sklem - to je normální?
A ještě dotaz - jak je to s místem nad hlavou v NC s pevnou a plátěnou střechou - je to stejné?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 174 návštevníků