Povinné ručení

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Povinné ručení

Příspěvekod willy2.0 » 12 úno 2011, 18:52

Taky u ČPP..MX5 1.6...a 3100kč ročně...Měl jsem u ČPP všechny auta, pohoda. A to mi to tam dala z fleku, žádná známá...ani nehledala bonusy, jen jsem paní řekl, at je na mě hodná.
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod kousmen » 12 úno 2011, 19:02

Česká pojišťovna - základní povinný bez čelního skla a dalších nesmyslů za 3042,-
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod Winie » 12 úno 2011, 19:15

ja platim na celej rok u CPP a platim 2389 :)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod Pavel260 » 12 úno 2011, 19:22

no ja to mam u koopu za 6a puuuuuuuuul :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod riderhenry » 12 úno 2011, 21:58

Slavia, cely rok, 2380 ;)
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod radep » 13 úno 2011, 00:31

Nevíte náhodou co je s Allianzkou? Měl jsem u nich minulý rok pojištěnou mazdu a vyšlo mě to na cca 2000,- na 1/2 roku. Teď když se dívám na nové pojištění na webu tak chcou 3800,- za půl roku :( Mám značky v depozitu, takže budu zakládat nové pojištění a chtěl jsem opět Allianz, ale za ty peníze bych se na ně vykašlal.
NB 1.8, 1999, LSD, brdzy: Hawk HP+, EBC UPS, BF307+, Motor: komplet GO (YCP písty, Hastings kroužky)
radep

Příspěvekod Pochtli » 13 úno 2011, 00:36

radep píše:Nevíte náhodou co je s Allianzkou? Měl jsem u nich minulý rok pojištěnou mazdu a vyšlo mě to na cca 2000,- na 1/2 roku. Teď když se dívám na nové pojištění na webu tak chcou 3800,- za půl roku :( Mám značky v depozitu, takže budu zakládat nové pojištění a chtěl jsem opět Allianz, ale za ty peníze bych se na ně vykašlal.

To je divný, mě i po ťukanci teď v lednu hodili půl roku za 2000,- (a přemýšlím, kam přejít, pokud vůbec).
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

Příspěvekod willy2.0 » 13 úno 2011, 02:06

Mě se líbí ten rozsah roční úplaty za pojištění , někteří by měli svou pojištovnu asi vyměnit. Jinak na tu Slavii sem taky neslyšel dobrého slova, dělal sem onehdy chvíly likvidátora pro AXU...A vím, že Direct a Slavia shit. Jak jde o plnění může bejt problém.
Ale u nás je celej problém vždy v obchodním nebo občanským zákoníku, proto si tady pojištovny dělaj co chtěj. Např, mě strašně irituje amortizace...V Německu nic takového neexistuje, tam by je lidi hnali!

A jedna perlička na závěr ani tomu nebudete věřit. Nikdy nezapomenu jak mě na školení jedna šéfka oddělení pověděla toto: Je statisticky dokázáno že ze sta procent pojištěnců-všeobecně všechny druhy pojištění- se následně likviduje-vyplácí jen 5 procentům lidí vždy...95 procent lidí prostě bude vždy jen nosit peníze do tohoto systému.

Ať brečej zas, až budou povodně mrchy. To je jen zlomek co zveřejnuju, můj charakter a přesvědčení mě tam nedovolili dlouho zůstat...shit je to. Ale holt to musí asi bejt.
Nicméně v Česku to zatím není nastavené optimálně, ale to ani banky...Bohužel, 20let od revoluce...Nás není schopen stát víc ochránit...Asi není snaha nějak....asi Lobing trošku.
Naposledy upravil willy2.0 dne 13 úno 2011, 02:19, celkově upraveno 1
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Winie » 13 úno 2011, 02:17

to jo. kdyz sem zjistoval kolik mam zustatkovou cenu auta, tak bych toho zlosyna co me nabori asi umlatil heverem. :?
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Příspěvekod willy2.0 » 13 úno 2011, 02:28

To bud v klidu...Kamaráda onehdy naboural jeden rom. Kámoš měl zánovní Golf4 v plný petelici Tdi..xenony..Auto asi 4-5let starý, takže spadalo už nějak do amortizace prostě, byt mělo asi 60tis.km...serviska, vše...vonavka, prostě pro někoho new auto pomalu.

No škoda 90tisíc na autě nakonec...Chudák rozbitý auto, komplikace s tím vid...A to nejlepší nakonec !
Díky amortizaci si musel ještě nakonec sám ze svýho 20tisíc do té opravy zacvakat a borce ve VW-servisu na poslední chvíly honil, aby se oprava nevyšplahala více, aby na to měl ještě.... dokonce si musel něco sehnat z vrakáče.. Protože pojištovna plnila tedy nakonec jen směšných 70tisíc, byt odhad byl přes sto...A se zbytkem ho vyfuckovala...A nepřímo mu poradily, at zbytek tedy vysoudí na tom co ho naboural. No to by nejezdil dlouho ještě....Kde to jsme....
NO COMMENT.

DOKONCE tu AMORTIZACI napadl již nějaký systém na ochranu lidi(nevzpomenu si za boha na název té instituce)...Že je to nefér vůči lidem a bylo to napadnuto u soudu dokonce, ale to je informace přes dva roky stará co jsem tenkrát v té pojištovně dostal, páč mě to zajímalo a jak vidíte...Bude to trvat ještě asi dlouho...Je to strašná sviňárna.
Nejhorší je, že to samozřejmě uplatnujou i u havarijka, to mě přijde úplně úlet. Ale co můžou, tak to dělaj:(

Takže co je Pojištovna-Pojištění? Řeknu vám přesně co nám tehdy řekla jedna školitelka, čtěte pořádně , když si uzavíráte nějakou smlouvu na něco...pořádně. Hlavně podmínky případného plnění....

Ještě jedna perla nakonec, jiného druhu pojištění: Když budete např.cestovat, neváhejte si brát to dražší zdravot.pojištění zpravidla jsou dvě možnosti...Fakt na tom nešetřete, kolikrát je rozdíl pár stovek. Když se vám pak něco stane totiž, můžete mít třeba nárok na převoz domů, nebo vám to zaplatí nákladnou operaci...Ale , když máte tu levnější verzi pojištění...Platí vám třeba jen tři dni v nemocnici a pak jedete na svoje náklady a operaci to neuhradí celou třeba...a v některých Zemích to víte sami, je to strašně drahý.....
............

Jo Pojištovna může pomoct a stejně tak je to někdy jen taková zaplacená ILUZE" že si v bezpečí"...Mám to furt v uších. Dobrá zkušenost tam :lol:

Nicméně nemění to nic na tom, že je potřeba to u nás celkově ještě přenastavit....Dělaj si co chtěj!
Maximum Atack"
willy2.0

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...