Zdavím,
hezky se čtou komentáře k této krásce. Dovol ale trochu pesimismu a možná "blbou radu". Trochu to znám i když já měl mazlíka hotového, jen hezky ťuklého. Je to už hodně sluncí, ale... Byl jsem kdysi se švárou v Reichu na vyhlášené akci. Oturbená NB se sportovním podvozkem, čersvě "hezky" bouchnutá, pro mě za přijatelnou cenu. Kdyby švára nebydlel v zemi registrace, tak jsem do toho nešel. A pak: po opravě počáteční nadšení, že se mnou manželka moc jezdit nechce, protože se po nás všichni otáčeli, jsem neřešil. Druhou sezonu mi to začalo vadit (zeptej se m8arinka kolik toho najezdil se svou bestií). Navíc jsem byl solitér, o víkendech jsem víc pracoval než jezdil a měl jsem více času spíš přes pracovní týden. Třetí sezonu mi švára radil, kdes koupil, tam prodej a... z pr..le klika.
Žijeme bohužel v regionu, kde by drtivá většina nadšenců koupila rozumně jetý torsen nejraději do 5ti litrů. Když ti bude dlouho drásat srdce v garáži, najmi překladale (pokud sám nevládneš), prober net, historii Anni nacpi do mobilu (větší zobrazovač nebude na škodu) a vyraž na akce k našim západním sousedům. Moc nenuť, ale když vyslovíš svou současnou předtavu o ceně, budou hledat důvody, proč chceš za ni tak málo. Když do ceny promítněš náklady na prodej bude cena lákavá
. Mnoho zdaru.