gramo píše:Mě nedávno nechtěla pustit závora u Billy v DBK na Budějovické, prostě mi na vjezdu nevydala lístek Musel jsem volat na ostrahu, poslali tam paní, ta si s tím taky nevěděla rady, za mnou už fronta aut až kdovíkam, tak mě pustili bez lístku. Dalším autům už to lístky vydávalo normálně, asi je MX5 pod rozlišovací schopností senzoru u závory Pak jsem ještě musel volat na ostrahu i na výjezdu
Pochtli píše:Si tak s mou drahou polovičkou sedíme na autě u penny ve Vrbně a připotácí se k nám hodně připitý týpek se slovy: "Hoši, tu hjundaj máte fakt pěknou.."
Myso109 píše:Do mna to pred par dnami takmer napalil autobus na krizovatke. Keby som neskocil na brzdy a prudko neuhol takmer az na chodnik, tak je vo mne. Vyplaseny sofer sa ospravedlnoval sa ze ma "vazne, ale uplne vazne nevidel". Akoze Mazdica je mala, ale neviem neviem kam pozeral. Asi si dam na auto dlhu prutovu antenu a na nu nejaku reflexnu vlajocku ako maju auticka na ovladanie aby ma bolo vidiet
Gomez píše:Při průjezdu městem jsme projížděli kolem otce a jeho synka (prcek, tak 6 let bych tipl) a kluk povídá: "Tak tohle bude moje první auto, tati, které si koupím!"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 301 návštevníků