Blix píše:O víkendu a přes svátky jsem v okolí FM a Frýdlantu z červeného NA mával na: černé placaté NB s rollcage, bílé NCFL a stříbrné NC.
Celkem mě pobavilo že v tom největším hicu kdy v tom autě nejde vydržet ani za jízdy se všude vyrojilo spousta kabrioletů. Když je lepší počasí nevídám bez střechy skoro nic
peetrys píše:Blix píše:O víkendu a přes svátky jsem v okolí FM a Frýdlantu z červeného NA mával na: černé placaté NB s rollcage, bílé NCFL a stříbrné NC.
Celkem mě pobavilo že v tom největším hicu kdy v tom autě nejde vydržet ani za jízdy se všude vyrojilo spousta kabrioletů. Když je lepší počasí nevídám bez střechy skoro nic
S tou bílou jsem tě míjel já....
Koník píše:Dneska po 8. cerne NC ve Skolni ulici v Pribrami. Predpokladam, ze to byl Pet Sel jsem pesky, tak jsem radsi nemaval.
Blix píše:Celkem mě pobavilo že v tom největším hicu kdy v tom autě nejde vydržet ani za jízdy se všude vyrojilo spousta kabrioletů. Když je lepší počasí nevídám bez střechy skoro nic
Tomin píše:KABRIOLET: úplně běžné auto, ale jde mu stáhnout střecha při fakt pěkným počasí.
ROADSTER: úplně normální sporťák, ale před fakt hnusným sajrajtem se dá schovat pod natahovací střechou.
Hanysekfricek píše:Doggie4EVER píše:Červený libový NA v Hranicích, odjíždělo směr Bělotín (Ostrava), někdo zdejší?
Jestli to bylo v sobotu večer tak to jsem byl já, a jel jsem domů do OVY
Pet píše:Nejspíš jsem to byl asi já
PS: nejel jsi tento víkend okolo kauflandu v Příbrami? šel jsem pěšky
Doggie4EVER píše:Hanysekfricek píše:Doggie4EVER píše:Červený libový NA v Hranicích, odjíždělo směr Bělotín (Ostrava), někdo zdejší?
Jestli to bylo v sobotu večer tak to jsem byl já, a jel jsem domů do OVY
Jj, a to jsem tipoval, že 1.6 podle výletního tempa... Máš to pěkný borče. Ale ten uřvanej Yarisek co Vás minul na kruháči, by Ti stejně natrh tričko i s matkou za volantem .
Ať to jezdí...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 61 návštevníků