Strom je sfině a tak otevírám vetešnictví dokud to nesmažu ze seznamu tak je to k dispozici, fotky individuálně na požádání. Je to všechno na NBFL takže tím pádem i na NB. Osobní předání Brno, okolí Třebíče, okolí Blanska nebo pošta, shipping na slovensko možný. Kdyby se někomu nezdály ceny tak mi to napište do SZ
origo budík tlaku oleje, chtěl jsem linearizovat ale nedostal jsem se k tomuprodáno
origo zadní oranžová odrazka (nevím jestli L nebo P, musím se podívat) - 50Kč
plastová záslepka tlačítka s dobastlenýma třema přepínačema (do 100mA) - 100Kč
kapsa do kufru od MaFiprodáno
kolečko nastavení sklonu světel - 200Kč
matné stříbrné kliky interiér - 300Kč
rozprašovací ostřikovače z Tributeprodáno
(asi) netěsnící řízení, ideál pro depower - 400Kč
origo přední oranžové odrazky navrtané pro T10 žárovek vč. patic a žárovek - 400Kč
krytky šroubů na středovém tunelu vč. osvětlení a žárovek - 400Kč
dvojtlačítko mlhovek bez konektoru - 400Kč
tlačítko předních (nebo zadních ale měl jsem ho otočené vzhůru nohama? nevím ) mlhovek, přepínací cvak-cvak tj nedrží signál elektronicky, s konektorem - 400Kč
ostřikovače světel vč. čerpadla z Mazdy6 (nedostal jsem se k tomu, kdyby náhodou někdo chtěl kvůli funkčnosti nebo kvůli xenonům - ale pouze retrofit, PNP sada je prasárna) - 500Kč
čtyřramenný volant z Premacy s ovládáním rádia, airbag přítomen (nedostal jsem se zatím k tomu vyřešit jak přenést signál toho ovládání z volantu do palubky, resp. jak tam dobastlit kroužek z jiné Mazdy) - 500Kč
dekl za záda sedaček pod střechu, koupil jsem pro zástavbu subwooferu abych nemusel vrtat do toho co jsem měl v autě (klidně poradím nebo i pomůžu s instalací) - 500Kč
matný stříbrný paket interiéru - výdechy ventilace, plast kolem rádia a řadičkyprodáno
zadní LED tuzyng černá světla, jedno s naprasklým plexi, možnost přidat i sadu nových vysokosvítivých LED (chtěl jsem to předělat a poladit k obrazu svému) - 800Kč
mousetrap neboli oblouky za sedačky, matné s tím koženým na trubce mezi nimiprodáno
windschott tmavý vč. dolepovaných (tj. ne navrtaných, nejde to zezadu vidět) reproduktorů Ground Zero GZIF 4001FX bez uchycovacích lišt (měl jsem to připáskovaný za oblouky) - 1600Kč
přední mlhovky z Mitsubishi ASX, jsou na H8 a P13W, fungují jak jako mlhovky tak jako denní svícení, plně homologovány žádná čína, vč. konektorů a žárovek - 2000Kč
15" litá kola z Mazdy2 (jsou to tyto), 4x100 6JJx15 ET45 (nesedí s tím co jsem měl v TP, tam je ET40), váha prý 6.5kg, plus shitty pneu k tomu - 400Kč
přední repro Rockford 20cm středobasy PUNCH PPS4-8 (cena v ahifi je za kus, ne za pár) i výšky PRIME R1T-S vč. MDF podložky pod středobas, je potřeba odřezat část plastu ze zadní strany tapecu jinak bez problému sednou - 3800Kč
16" litá kola Sportive, jedna středová poklička má urvanejten bazmek co ji drží na kole, pneu stoletý contisportcontact vzorek 1mm prodáno
Naposledy upravil tslany dne 03 říj 2018, 21:35, celkově upraveno 9
dekl za zadní sedačky pod střechu, koupil jsem pro zástavbu subwooferu abych nemusel vrtat do toho co jsem měl v autě (klidně poradím nebo i pomůžu s instalací) - 500Kč