Nooo takze zadna naprava sa nam podarila prehodit do 2 hodin... ale ked sme sa dostali k prednej, tak sme narazili na maly problem. Odsrobovali sme horne ulozenie aj so srobom ktory drzi tlmic v spodnom ramene a nemohli sme vybrat tlmic. Ten je vedeny na prednej naprave cez dieru v hornom ramene a nedala sa nam dostatocne potlacit dolu naprava tak, aby sme mohli vybrat ten tlmic z horneho ulozenia. A to sme odsrobovali aj stablizator koli tomu. Vyzera to tak ze budem musiet zohnat niekde ten stahovak na pruziny a zaistit pruzinu v stlacenom stave tak aby bol tlmic s pruzinou stiahnuty a mohli sme ho vybrat. Ja som to tusil ze sa ukaze nejaky zadrhel
Alebo mate niekto nejaky typ ako by som to mohol vytiahnut? Skusal som to stiahnut aj SK paskou a aj so zvarovacim drotom ale nejak sa mi nedarilo.
P.S. dobree prehovorili ste ma a na tu geometriu pojdem hned ked to namontujem. Tie odklony sa nastavuju na ramenach co su tie sroby s podlozkami, na ktorych su take ciarky?
NBfl Sportive r.2001 1.8l, Torsen, 6st. prevodovka, BC Racing 6/5, Buddy Club P1 Racing SF...