TeeJay píše:Jezdím na své celoroční MX-5 daily AD08R, takže tím to asi není
Spíš je to čistě mými požadavky - buď chci semislick (dneska se většině říká ultra high performance tyre, ale říkejme tomu semislick) se všemi výhodami i nevýhodami (drží a může být horší na vodě, kratší životnost, nadprůměrná cena), nebo obyčejnou sportovní gumu (drží méně, ale ani na vodě si nevede špatně, životnost zpravidla minimálně dvojnásobná proti semislicku a je levná).
Z téhle gumy mám pocit, že je to takový kočkopes, který má na jednom konci prdel kočky a na druhém prdel psa, místo hlavy na každém konci. Má to špatné z obou variant. Levná není, jestli ji nepořídíš na nejlevnějších shopech na heurece, na vodě žádná sláva a životnost mizerná. Ale třeba to tak není. Prostuduj recenzí víc a kup si ji, buď to bude lepší než si myslím nebo ne, ale co já vím, tu gumu jsem nejezdil - jen mám reference na 595RS-R, které jsou ok, ale ne zas tak dobré, aby mohly stát víceméně stejně jako AD08R.
Koneckonců moje AD08R jsou taky jen experiment neprobádaných vod, zatím jsem jezdil právě na obyčejnějších pneu a číst recenze ti stejně nedá ten pocit, abys věděl, jestli je ta guma o tolik lepší, aby ti stálo za to dát za sadu dvojnásobek. Prostě koupíš a uvidíš a ono to nějak dopadne a peníze budou a my nebudeme.
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků