Borgi píše:Popravde jsem neridil ani jednu z nich ale sedel jsem v obou pro S2000 u me mluvi hlavne motor, design kterymu fakt nemuze mx-5 konkurovat aspon z myho pohledu. A taky casy ktery dosahuje na okruhu. Samo ze jedine AP2 v bile perleti ale jak rikam tak ta cenovka je daleko za moznosti a kupovat AP1 to zase ne.
petr007 píše:No já jsem dlouho toužil po 911, ale teď už ani né, k té své jsem získal za ten rok už vztah. Ale o prodeji a následné výměně jsem vždy uvažoval v návaznosti na inzerát na NC PavlaS. Bylo to těžké rozhodování zvlášť když manželka by s tím souhlasila.
Ale je fakt, že jeden z důvodů proč si jí nechat se nedá popsat jinak než takové zvláštní pouto, že by si to mazdička nezasloužila.
Koby píše:Já ti fakt nevěřim, že je to poslední rok...
PavelS píše:petr007 píše:No já jsem dlouho toužil po 911, ale teď už ani né, k té své jsem získal za ten rok už vztah. Ale o prodeji a následné výměně jsem vždy uvažoval v návaznosti na inzerát na NC PavlaS. Bylo to těžké rozhodování zvlášť když manželka by s tím souhlasila.
Ale je fakt, že jeden z důvodů proč si jí nechat se nedá popsat jinak než takové zvláštní pouto, že by si to mazdička nezasloužila.
Už mám kupce Péťo, spěchej s rozhodováním Ale kupci jsou jen relativní - jedna věta o snížení ceny a je po kupci...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 175 návštevníků