Cromoly píše:Cau, nepises odkud jsi kvuli vyzkouseni posedu. Se 185 budes v pohode, ja mam 193 a v klidu. V lete jsem na jeden zatah dal asi 600 km a pohoda. Jinak dily na 1.8 a 1.6 jsou ve stejny relaci, 1.6 jede jen o trochu hur nez 1.8, vyhoda 1.8 je svor. Pokud to chces jen na vylety tak 1.6 bohate staci. Rozvody jsou i s praci tak za 5000, brzdy cca to samy. Je to levny aito na provoz a dilu je vsude spousta. Miaty tady jeden clovek taky z rise dovazi, ale je aktivni spis na facebooku.
Ruskyj píše:Zdravim pani, rad by som sa stal plnohodnotnym clenom, ale mam zasadny problem. Vzhladom na moje male skusenosti nemam sancu rozoznat nalestenu pascu od skutocne kvalitne spravenej opravy.
Preto by som sa rad obratil na clenov fora, ktory aktivne dovazaju MX-5ky zo zahranicia.
Chcel by som NBFL 1.8, samosvor a idealne 6-kvalt. Klima by bola velke plus. Zaklad je fakt dobry stav podvozku a poriesena hrdza. Co sa tyka vybavy a farby, tak mam preferencie, ale to je uz o naslednej komunikacii.
Rozpocet: do 150.000,- Ceskych kreditov za auto na CZ znackach. Samozrejme v rozpocte pocitam s odmenou za sprostredkovanie kupy/kontrolu stavu/dovoz.
Je to realne? Je tu niekto kto by mi s tym pomohol?
Diky moc
lukas9206 píše:Mám záujem o kúpu novej mx-5 ND. Co ma ale hlavne zaujíma je, ako je to zo strechou? Vydrží to aj dlhodobé mrazy? Auto by som chcel na dennodenne používanie. Či radšej pozerať po targe?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků