Ono než bych vyzkoumal, čím to přetěsnit, pak to sehnal, pak to přetěsnil a pak doufal, že to nebude chcát, tak mám několikrát vyděláno na novej u něčeho smysl laborovat má, ale u válečku za 3 stovky asi moc ne. Ale je fakt, že sada gumiček by se dala sehnat v každý druhý mototechně bez čekání.
To je právě ono, váleček stojí pár stovek, ale sežeň ho na honem. Jakejkoliv krám v okolí ho skladem jistě nemá. Mě to samozřejmě ještě umřelo v pátek večer. Gumičky na 120tku se leckde ještě válí ( hlavně v mým případě, kdy jich mám plnej šuplík ) A ono je tý gumičce dost jedno jestli utěsňuje 19mm váleček v tom nebo onom autě
Hele, je to vyřešeno, řadí to, svor svoří... Jen onen náhon, co měl fungovat, tak teda jako nefunguje Je to dobré, trochu jiné. Budu si na ni muset takhle trochu zvyknout.
vhml píše:Váleček lze úspěšně přegumičkovat sadou na Škodu 120
to mě zajímá, nerad bych zas jel 50km domů bez spojky...stačí se ptát po sadě na přetěsnění spojkovýho válečku na 120? Nebo ještě nějaká specifikace?
Doma mám navíc ten špatnej, tak že bych někdy až budu mít cestu a nebo objednávat víc dílů, koupil i tuhle sadu a přetěsnil to. A pak můžu mít v autě jeden do zásoby